BiH

Višković: Ko me ne bude slušao biće kažnjen

Višković: Ko me ne bude slušao biće kažnjen
Foto: Velibor Tripić | Višković: Ko me ne bude slušao biće kažnjen

BANJALUKA – Radovan Višković, mandatar za sastav nove vlade je rekao da će svih 16 ministara morati da sluša njega, a da će svako ko bude pokušao da ospori njegov autoritet biti kažnjen.

„Dok upravljate situacijom vi ste tu kad jednog dana smatrate da ne možete više nositi tu funkciju imate izlazno rješenje. Prema tome, od momenta kad budem izabran, svih 16 ministara slušaće predsjednika vlade, a da li će se to nekom svidjeti ili ne to je njihov problem“, rekao je Višković.

Miladin Stanić, šef Kluba SDS-a, je rekao da je ekspoze, koji je Višković pročitao pred poslanicima NS RS, samo spisak lijepih želja, i da ga neće biti moguće provesti.

Perica Bundalo, predsjednik Kluba PDP-a je rekao da će oni podržati sva dobra rješenja koja budu predložena tokom rada vlade, ali da će kritikovati sve ono loše što bude bilo provođeno. On je dodao da u vladi ima i dobrih ministara, ali i ministara koji nisu zaslužili da dobiju novi mandat. Što se tiče novih ministara, rekao je da je korektno da im se da određeni period da se pokažu.

Višković je na primjedbe opozicije odgovorio da će se za četiri godine vidjeti da li je njegov ekspoze spisak lijepih želja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije