BiH

Višković: U normalnom društvu Turkovićeva bi bila smijenjena

Višković: U normalnom društvu Turkovićeva bi bila smijenjena
Foto: N.N. | Višković: U normalnom društvu Turkovićeva bi bila smijenjena

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da bi ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Bisera Turković poslije izjava zaslijepljenih mržnjom prema Republici Srpskoj u normalnom društvu bila smijenjena sa javne funkcije.

Višković je rekao Srni da izjave stižu uvijek od političara iz Sarajeva kada nemaju rezultata svog rada, pa tako i Turkovićeva kad nema rezultata o kojima bi govorila u emisiji pažnju preusmjerava na priču o ukidanju Republike Srpske.

"Bisera Turković obmanjuje javnost u BiH i sama pokazuje da na ovakav način i ovakvim izjavama BiH nije ni održiva", istakao je Višković komentarišući izjave Turkovićeve usmjerene protiv Republike Srpske i njenih legitimno izabranih predstavnika.

On je napomenuo da je Republika Srpska nastala voljom naroda i da je garant srpskog opstanka.

"Svi smo u Republici Srpskoj svjesni šta nam znači Republika Srpska i zato su besmislene i ova i neke druge slične izjave u kojima se poziva na ukidanje Srpske", rekao je Višković.

Prema njegovim riječima, samo tako mobilišu sve u Republici Srpskoj da je svakim danim jačaju i razvijaju, što i se i čini.

Turkovićeva je sinoć gostujući na Fejs televiziji pozvala na ukidanje Republike Srpske, a legitimno izabranog predstavnika srpskog naroda u Predsjedništvu BiH Milorada Dodika uporedila sa Hitlerom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije