BiH

Vođa "Noćnih vukova" čestitao rođendan Dodiku

Vođa "Noćnih vukova" čestitao rođendan Dodiku
Foto: Ilustracija | Vođa "Noćnih vukova" čestitao rođendan Dodiku

MOSKVA - Predsjednik ruskog moto-kluba "Noćni vukovi" Aleksandar Zaldastanov Hirurg čestitao je 60. rođendan predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku.

Zaldastanov je u čestitki naveo da je Dodik nepokolebljivi vođa koji svim srcem brine za svoj narod, nesebično i neustrašivo se bori za istinu.

"Dragi Milorade! Vi ste nada majke Srbije za ponovno rođenje. Vi ste jedini od svih balkanskih i evropskih političara koji se istinski, ne riječima, bori za svoju budućnost i na koga cijela Srbija gleda s nadom! Vi jedini stojite na putu podmuklim planovima naših zajedničkih neprijatelja koji uz pomoć izdajnika žele da Republiku Srpsku pretvore u nemoćnu koloniju pod spoljnim antisrpskim protektoratom i prevarom se privlače u NATO", istakao je Zaldastanov.

On je Dodiku poželio da ga Gospod spasi i sačuva od zamki koje mu postavljaju dvolični "prijatelji" i podmukli neprijatelji, da osvešta njegov put na koji ide ka ostvarenju svog sna i da ga čuva kroz molitve Svetog Nikole Nikolaja Srpskog".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije