BiH

Željko Babić isključen iz SDS-a, raspušten Opštinski odbor u Laktašima

Željko Babić isključen iz SDS-a, raspušten Opštinski odbor u Laktašima
Foto: SDS | Željko Babić isključen iz SDS-a, raspušten Opštinski odbor u Laktašima

DOBOJ - Predsjedništvo Srpske demokratske stranke jednoglasno je raspustilo Opštinsku organizaciju u Laktašima i iz stranke isključilo Željka Babića, rekao je Mirko Šarović, predsjednik SDS-a.

"Danas je razgovarano o konsolidaciji SDS-a. Predsjedništvo je danas raspustilo opštinsku organizaciju SDS-a u Laktašima i isključilo iz članstva poslanika Željka Babića", rekao je Šarović nakon sjednice Predsjedništva stranke.

Željko Babić je poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Predsjednik SDS-a je izrazio očekivanja da će ova stranka ostvariti dobre rezultate na ponovljenim izborima u Doboju.

"Kao stranka izaći ćemo sa svojom odborničkom listom i sa svojim kandidatom Filipovićem na izbore 21. februara u Doboju. Formirali smo izborni štab za izbore u Doboju koji će danas krenuti sa radom. Na čelu Izbornog štaba biće članovi Predsjedništva Milan Miličević, Milan Radović, Rado Savić i Nemanja Vasić", istakao je Šarović.

On je rekao da se Predsjedništvo nije bavilo procjenom o broju mandata SDS-a u Doboju već da će Izborni štab uraditi analizu i predložiti dalje korake.

"Ono što sa sigurnošću mogu reći da ćemo nakon ponovljenih izbora SDS u Doboju biti dio gradske skupštine", zaključio je Šarović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije