Društvo

Telus International se ujedinio sa CCC: 100 radnih mjesta u Banjaluci

Telus International se ujedinio sa CCC: 100 radnih mjesta u Banjaluci
Foto: N.N. | Telus International se ujedinio sa CCC-om: 100 radnih mjesta u Banjaluci
N.N.

Otvaranjem druge lokacije u Bosni i Hercegovini, Telus International - prethodno prisutan u državi kao Competence Call Center (CCC) - preduzima sljedeći korak u procesu ekspanzije. Do kraja Aprila 2021. godine, tim od 100 radnika će zakoračiti u novo životno poglavlje u centru Banja Luke.

Trenutno kompanija traži motivirane i angažovane članove tima sa dobrim poznavanjem njemačkog jezika, da pružaju podršku korisnicima poznatog švicarskog telekomunikacijskog provajdera Sunrise UPC.

Pored sposobnih i motiviranih ljudi za podršku kupcima, Telus International traži kreativne osobe spremne za nove izazove, koje žele da od samog početka učestvuju u oblikovanju budućnosti nove lokacije u Banja Luci. Trenutno su otvorene pozicije u IT sektoru, računovodstvu i menadžmentu firme.

"Sretni smo što možemo ponuditi više od 100 novih radnih mjesta u regionu. Kao globalno zastupljena kompanija, TELUS International pruža priliku za razvoj, kako na ličnom tako i na profesionalnom nivou, nagrađujući rad i trud svojih zaposlenika, što kreira okruženje u kojem se svi brinemo jedni za druge", kaže Selver Hasanović, HR.

Kompanija je došla u Bosnu i Hercogovinu u oktobru 2018. godine otvarajući lokaciju u Sarajevu. Smješten u modernom officu u srcu grada, kolektiv od preko 300 radnika uživa u fantastičnim radnim uslovima koje pruža Telus International. Angažovani tim je svoj kvalitet dokazao i internacionalno, a posebno se ponosi prošlogodišnjom nagradom osvojenom sa poslovnim partnerom "Tchibo" kao "Tim godine u korisničkoj podršci na internacionalnim Business Stevie® Awards-ima".

"Uspješno poslujemo u Bosni i Herzegovini i radujemo se ekspanziji unutar države. Nakon prve faze ekspanzije, planiramo uduplati veličinu tima u Banja Luci do kraja godine. Trenutno tražimo predane uposlenike koji će nas aktivno podržavati i pomoći u oblikovanju našeg rasta", rekao je na kraju Heiner Witte, Call Centar Direktor u Telus International-u zadužen za lokacije u Sarajevu i Banja Luci.

Svi zainteresovani su dobrodošli da se prijave u Telus International-u u Banja Luci putem sljedeće E-Mail adrese:  [email protected] ili [email protected]

O TELUS Internationalu

TELUS International (NYSE i TSX: TIXT) dizajnira, gradi i isporučuje digitalna rješenja sljedeće generacije za poboljšanje korisničkog iskustva (CX) za svjetske i disruptivne marke. Usluge kompanije podržavaju cijeli životni ciklus puta digitalnih transformacija svojih klijenata i omogućava im da brže prihvataju digitalne tehnologije sljedeće generacije za postizanje boljih poslovnih rezultata. Integrirana rješenja i mogućnosti kompanije TELUS International obuhvataju digitalnu strategiju, inovacije, savjetovanje i dizajn, rješenja za digitalnu transformaciju i IT životni ciklus, anotaciju podataka i inteligentnu automatizaciju te višekanalna (eng. Omnichannel) CX rješenja koja uključuju rješenja za moderiranje sadržaja, rješenja povjerenja i sigurnosti te druga upravljana rješenja. Potaknuvši sve faze rasta kompanije, TELUS International sarađuje s brendovima u svim industrijskim vertikalama visokog rasta, uključujući tehnologiju i igre, komunikacije i medije, e-trgovinu (eCommerce) i finansijske tehnologije (eng. fintech), zdravstvo te putovanja i ugostiteljstvo. Saznajte više na: telusinternational.com.

 

Video
Najčitanije