Društvo

"Otvorena vrata" radi lakše komunikacije sa građanima

"Otvorena vrata" radi lakše komunikacije sa građanima
Foto: N.N. | "Otvorena vrata" radi lakše komunikacije sa građanima
Srna

BANJALUKA - Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović predstavila je danas projekat pod nazivom "Otvorena vrata" čiji je cilj da omogući lakšu i direktniju komunikaciju građana i Ministarstva porodice, omladine i sporta.

Davidovićeva je rekla da je ovaj projekat namijenjen svim građanima koji svojim konkretnim idejama, prijedlozima, sugestijama, konstruktivnim kritikama mogu da unaprijede rad Ministarstva porodice, omladine sporta. 

"Pozivam sve građane koji su zainteresovani za ovaj vid saradnje da nam pišu putem otvorene mejl adrese otvorenavrataŽmpos.vladars.net i pošalju prijedlog teme za razgovor sa kratkim obrazloženjem, a predstavnici Ministarstva će načiniti listu građana, ali i organizacija sa kojima će biti obavljeni razgovori", izjavila je Davidovićeva novinarima.

Prema njenim riječima, na sajtu Ministarstva porodice, omladine sporta nalazi se baner koji je već aktivan i putem kojeg građani mogu dobiti osnovne informacije o načinu komunikacije sa Ministarstvom.

Ona je dodala da će razgovori biti obavljani svake posljednje srijede u mjesecu, da će prvi razgovori biti obavljeni u aprilu, kao i da će za sagovornike biti birani građani koji predlože teme od koristi za širu društvenu zajednicu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije