Društvo

Apel za liječenje majke petogodišnjeg dječaka

Apel za liječenje majke petogodišnjeg dječaka
Foto: N.N. | Apel za liječenje majke petogodišnjeg dječaka

BANJALUKA - Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za Banjalučanku Milijanu Džajić, majku petogodišnjeg dječaka koja je osuđena na invalidska kolica.

Kako su naveli iz ovog Udruženja, za nju je u funkciju stavljen humanitarni broj 17047, pozivom se doniraju 2 KM, a broj je jedinstven za sve bh. telekom operatere.  

"Nakon što je u oktobru 2020. godine doživjela moždani udar, Milijana nije mogla govoriti, sjediti, kontrolisati fiziološke potrebe. Sada joj se funkcija govora i pokretnost lijeve ruke vratila, a kako bi opet prohodala treba našu pomoć.  Do sada je uz pomoć porodice i prijatelja finansirala liječenje, njen muž i otac su se kreditno zadužili i više nemaju načina za osiguranje novca za njeno daljnje liječenje", kazali su iz Pomozi.ba.

Dodali su da je za nastavak terapija primjenom robotske neurorehabilitacije u Nišu gdje se ova mlada žena trenutno nalazi potrebno 13.090 evra.

Milijani, koja za nekoliko dana puni 36 godina, osim poziva na broj 17047 pomoći možete i donacijama putem web platforme www.pomoziba.org ili standardnih žiro računa Udruženja Pomozi.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije