Društvo

Baka i unuka se izgubile u šetnji na Jahorini, pronađene u Trnovu

Baka i unuka se izgubile u šetnji na Jahorini, pronađene u Trnovu
Foto: Wikipedia | Baka i unuka se izgubile u šetnji na Jahorini, pronađene u Trnovu

ISTOČNO SARAJEVO - Državljanka Srbije i četvorogodišnja djevojčica, koje su zalutale tokom šetnje, pronađene su na nepristupačnom terenu u mjestu Kasindolska rijeka u opštini Trnovo, sapštila je Policijska uprava Istočno Sarajevo.

Državljanka Srbije čiji su inicijali LJ.P. (56) i četvorogodišnja djevojčica odsjele su u apartmanskom smještaju na području Jahorine i zalutale su prilikom šetnje.

Nakon višečasovne potrage policijskih službenika, pripadnika Gorske službe spasavanja Jahorina i radnika Šumskog gazdinstva Treskavica, pronađene su na nepristupačnom planinsko-šumskom području u mjestu Kasindolska rijeka. Žena i djevojčica bile su stabilnom psiho-fizičkom stanju.

Iz policije su naveli da su sinoć, oko 20.15 časova, nakon informacije radnika Šumskog gazdinstva Treskavica da se na šumskom rejonu kreću dva nepoznata lica odmah krenuli u pretragu terena, pronalazak i identifikaciju.

Takođe, je Policijskoj stanici Pale sinoć oko 21.00 čas prijavljeno da su žena LJ.P. i četvorogodišnja djevojčica, koje su odsjele u apartmanskom smještaju na području Jahorine, izašle u šetnju oko 16.00 časova i da se nisu vratile.

Policijska uprava Istočno Sarajevo zahvalila je pripadnicima Šumskog gazdinstva "Treskavica" i Gorskoj službi spasavanja Jahorina za kooperativnost i saradnju u rješavanju ovog slučaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije