Društvo

Pratite nas na Google news

Banjaluka prvi grad u BiH koji je dobio Viber stikere

Banjaluka prvi grad u BiH koji je dobio Viber stikere
Foto: http://www.banjaluka.rs.ba | Banjaluka prvi grad u BiH koji je dobio Viber stikere
N.N.

BANJALUKA - Svako kome je Banjaluka draga srcu, sada će imati još jedan način da izrazi i podijeli ljubav prema ovom gradu. Počevši od danas, Viber paket stikera biće dostupan za besplatno preuzimanje, ističući poznate i drage simbole i znamenitosti grada.

Grad i kompanija Viber prepoznali su priliku za pokretanje saradnje koja bi koristila društvu i institucijama – kao i turistima – sa prvim paketom popularnih Viber stikera za jedan grad iz BiH, navedeno je na sajtu Gradske uprave.

Izbor 20 vrhunski dizajniranih stikera predstavlja dušu, istoriju i znamenitosti grada – a sada nudi jedinstven način svojim stanovnicima i posjetiocima da izraze svoju ljubav i osjećanja prema Banjaluci.

Uz Viber stikere, Banjaluka je prva u RS i BiH, i jedan od prvih gradova u regiji, koji je pokrenuo vlastitu Viber zajednicu, preko koje njeni članovi mogu da dobiju informacije iz prve ruke o važnim lokalnim vijestima, događajima i aktivnostima. Pristup zajednici će biti automatski za Viber korisnike, koji besplatno preuzimaju stikere.

Gradonačelnik Igor Radojičić kazao je da se Banjaluka odlučila na ovaj korak kao još jedan vid promocije grada, prateći izazove koje nameće razvoj moderne tehnologije.

"Stikere su uradili naši mladi, domaći dizajneri i svaki od njih predstavlja autentično rješenje, karakteristično za naš grad. Siguran sam da će stikeri naići na pozitivnu reakciju naših sugrađana, dodatno promovisati Banjaluku kao otvoren grad i, na određen način, upotpuniti i ponudu za naše posjetioce", zaključio je Radojičić.

Viber nije samo aplikacija za komunikaciju; u vremenu iza nas, postao je mnogo više od toga. Sa više od milijardu korisnika predstavlja vodeću platformu za interakciju, razmjenu poruka, zabavu, ali i za uspostavljanje odnosa između različitih brendova, institucija i lokalnih organizacija.

"Posebno smo ponosni na saradnju sa Gradom Banjaluka, što odražava posvećenost Vibera stvaranju snažnih i angažovanih partnerstava širom naše regije. Ove šarmantne Viber naljepnice sigurno će predstavljati novu dimenziju poštovanja prema prvom gradu u BiH koji će imati paket stikera na našoj aplikaciji, i dalje povezati porodice, prijatelje i sve naše korisnike koji dijele ljubav prema Banjoj Luci gdje god se nalazili u svijetu", izjavila je Daniela Ivanova, direktorica Vibera za poslovni razvoj u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

Izradu stikera i unapređenje postojeće „Viber zajednice“ grada Banjaluke finansijski je podržala kompanija „Prointer ITSS“.

Banjalučke Viber stikere možete besplatno preuzeti u toku sljedeća tri mjeseca.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije