Društvo

Besplatni dermatovenerološki pregledi akni širom BiH

Besplatni dermatovenerološki pregledi akni širom BiH
Foto: Ilustracija/Arhiva | Besplatni dermatovenerološki pregledi akni širom BiH

BANJALUKA - Udruženje doktora za kožne i polne bolesti "CUTIS" iz Banjaluke organizuje besplatne preglede na području cijele BiH, u okviru kampanje "Pokaži se 2023" posvećene borbi protiv jedne od najučestalijih kožnih bolesti današnjice - akni.

Kampanja će biti realizovana u privatnim dermatovenerološkim ordinacijama na području cijele BiH, u zavisnosti od učesnika kampanje, koji žele dati najmanje četiri besplatna pregleda akni od 1. do 31. marta, rečeno je Srni u Udruženju "CUTIS".

Cilj je da se podigne svijest o važnosti adekvatnog dermatološkog liječenja akni, kao i da se pojedincima omogući pravovremena ljekarska pomoć.

Iz Udruženja su naveli da će imena klinika u kojima će se vršiti besplatni pregeledi, biti objavljena na portalu "Estetika" (estetica.hr).

"Već sad imamo prijavljenih blizu 20 dermatoveneroloških klinika u kojima će biti pružani dermatovenerološki pregledi akni za naše građane", naveli su u Udruženju, prenosi Srna.

Nosilac kampanje u saradnji sa banjalučkim Udruženjem je portal "Estetika" (estetica.hr) na kojem će biti postavljeni svi slobodni termini koji se automatski zatvaraju nakon što pacijent odradi rezervaciju, dok ljekar putem mejl adrese dobija ime i prezime, te kontakt pacijenta koji je rezervisao termin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije