Društvo

Bez problema u saobraćaju, nema gužvi na granicama

Bez problema u saobraćaju, nema gužvi na granicama
Foto: BIHAMK | Bez problema u saobraćaju, nema gužvi na granicama

BANJALUKA - Odvijanje saobraćaja na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) jutros je redovno, a i na graničnim prelazima nema zadržavanja, saopšteno je iz Auto-moto saveza RS.

Izmjene u odvijanju saobraćaja aktuelne su na putnim pravcima na kojima se izvode radovi, te je na tim lokacijama prolazak vozila regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Radovi se izvode na auto-putu Banjaluka-Prnjavor gdje je u toku gradnja zvučnog zida, na ulazu u Prnjavor zbog izgradnje kružnog toka, na putevima na području Kotor Varoša, na putu Prijedor-Kozarac na lokalitetu Kalate, na dionici od Kotorskog prema Doboju, te putnim pravcima Drinjača-Milići-Vlasenica, Čatrnja-Gradiška, Banjaluka-Srpske Toplice i Krupac-Bogatići u opštinama Istočna Ilidža i Trnovo.

U toku su radovi i na regionalnim putnim pravcima Ukrina-Klupe u mjestu Šnjegotina, Crna Rijeka-Bjelajce, Ugljevik-Glavičice u rejonu Starog Ugljevika, te Priboj-Lopare, te Ukrina-Gornja Vijaka.

U FBiH radovi su i dalje aktelni u tunelu Vraduk na magistralnom putu kod Zenice, obustava saobraćaja je kroz tunel Ormanica na putu Srebrenik-Orašje i u tunelu Vinac na putu Jajce-Donji Vakuf. Vozila su preusmjerena na alternativne pravce i obilaznice.

Zbog sanacije mosta preko rijeke Tinje, u mjestu Drenik na putu Srebrenik-Šićki Brod, saobraća se naizmjenično, a zbog sanacije mosta preko rijeke LJubine, na putnom pravcu Olovo-Semizovac, vozila idu obilaznicom u neposrednoj blizini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije