Društvo

Bilećanin Milovan Stajić dobitnik mazde 2 u m:tel nagradnoj igri

Bilećanin Milovan Stajić dobitnik mazde 2 u m:tel nagradnoj igri
Foto: N.N. | Bilećanin Milovan Stajić srećni dobitnik mazde 2 u m:tel nagradnoj igri

Milovan Stajić iz Bileće srećni je dobitnik automobila mazda 2 - glavne nagrade u nagradnoj igri kompanije m:tel "ZTE ti donosi novu mazdu".

Ema Delalić, direktor prodaje i marketinga kompanije Comtrade Distribution, u ime organizatora, i Milica Kondić, portparol kompanije m:tel, 29. decembra 2021. godine u poslovnici kompanije m:tel u Bileći, uručile su srećnom dobitniku ključeve automobila.

"Dugogodišnji sam korisnik kompanije m:tel, ali nikad ne bih pomislio da će kupovina telefona biti put do osvajanja automobila. Telefon ZTE sam kupio supruzi za 40 godina braka, a zahvaljujući m:tel i ZTE nagradnoj igri zajednički smo za 40 godina braka dobili novi automobil mazda 2. Ne mogu da vjerujem da sam imao toliko sreće", poručio je Milovan Stajić i zahvalio kompanijama m:tel i ZTE na veoma vrijednoj nagradi.

Podsjećamo, nagradna igra kompanije m:tel i brenda ZTE je trajala od 21. septembra do 21. novembra 2021. godine. Svi m:tel postpaid korisnici sa mjestom prebivališta na teritoriji Republike Srpske, koji su se u tom periodu odlučili za neki od ZTE telefona iz bogate m:tel ponude su stekli pravo da učestvuju u nagradnoj igri.

Izvlačenje nagrada je organizovano 22. novembra uživo u programu RTRS, a pored glavne nagrade izvučeni su i dobitnici dvije PlayStation 5 konzole, dva Philips 50" Smart televizora, dva Sony bežična zvučnika i dvije GoPro Hero 9 Black kamere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije