Društvo

Bingo i partneri u novom projektu: 'Odvažne i hrabre, to ste vi!'

Bingo i partneri u novom projektu: 'Odvažne i hrabre, to ste vi!'
Foto: N.N. | Bingo i partneri u novom projektu: 'Odvažne i hrabre, to ste vi!'

BANJALUKA - Kako bismo pružili podršku ženskim udruženjima i doprinijeli njihovom radu, s partnerima projekta 'Bambi' i 'Persil', te prijateljima projekta 'Alma Ras' i 'Milka', pripremili smo projekat podrške udruženjima ili organizacijama žena pod nazivom 'Odvažne i hrabre, to ste vi!', saopšteno je iz kompanije Bingo.

Navode da je poziv za učešće u projektu otvoren u periodu od 14. februara do 7. marta 2018. godine.

"Osmomartovski praznik je idealan motiv za ovakav projekat koji će ženama iz udruženja pomoći da ostvaruju svoje ciljeve svakoga dana", navode.

U BiH postoje razne ženske organizacije i udruženja koja imaju različite ciljeve, poput borbe za jednakopravnost polova, poboljšanja ekonomskog položaja i životnog standarda žene, te  pružanja psihološke, socijalne, pedagoške i pravne pomoći ženama.

Cilj projekta "Odvažne i hrabre, to ste vi!" je pružiti podršku ženskim organizacijama i udruženjima, doprinijeti njihovom radu i uslovima, te ojačati njihov status i poziciju.

Kroz ovaj projekat, za najbolje ideje kompanija Bingo će u saradnji sa partnerima projekta 'Persil' i 'Bambi', te prijateljima projekta 'Alma Ras' i 'Milka',  donirati značajna sredstva: 5.000, 4.000 i 3.000 KM .

 Na sam Dan žena, 8. marta bit će proglašena tri najbolja projekta koje će odabrati žiri.

Iako je projekat koncipiran tako da se sredstva prikupljaju kroz prodaju posebno označenih artikala,  u saradnji s partnerima i prijateljima projekta, navedeni iznosi će biti donirani bez obzira na prodaju.

Kupci će na policama prepoznati ove artikle jer su posebno označeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije