Društvo

Bolnica Trebinje organizuje školu za trudnice

Bolnica Trebinje organizuje školu za trudnice
Foto: N.N. | Bolnica Trebinje organizuje školu za trudnice

TREBINJE - JZU Bolnica Trebinje organizuje dvodnevnu školu za trudnice, koja je namijenjena svim budućim majkama koje žele saznati više o trudnoći, porođaju, njezi novorođenčadi i mnogim drugim korisnim temama.

Program škole obuhvatiće predavanja koja će voditi dr Marija Andrić, načelnica Odjeljenja za ginekologiju i akušerstvo Bolnice Trebinje, zajedno sa babicama s Odjeljenja.

"Govorićemo o zdravom stilu života u trudnoći, ishrani, fizičkoj aktivnosti, higijeni, opasnim supstancama i putovanjima, o dojenju, pripremi za porođaj, kao i o procedurama koje prate porođaj", navode iz trebinjske Bolnice.

Sve polaznice će imati priliku postavljati pitanja, razmjenjivati iskustva sa drugim trudnicama, te naučiti o najnovijim praksama i smjernicama vezanim za trudnoću i roditeljstvo.

"Ova dvodnevna škola je besplatna za sve naše trudnice i dio je naše posvećenosti da podržimo i informišemo buduće majke tokom ovog posebnog razdoblja života", kažu na ovom odjeljenju.

Oni su pozvali sve zainteresovane da se prijave putem njihove Facebook stranice, a potrebni podaci su ime i prezime i broj telefona, s tim da o terminu održavanja škole slijede naknadni dogovori.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije