Društvo

Pratite nas na Google news

"Bom Impeks" poklonio 75 paketa školskog pribora

"Bom Impeks" poklonio 75 paketa školskog pribora
Foto: N.N. | "Bom Impeks" poklonio 75 paketa školskog pribora
N.N.

BANJALUKA - Povodom početka školske godine firma "Bom Impeks" iz Banjaluke je organizovala podjelu 75 poklon paketa školskog pribora za područnu Osnovnu školu Sveti Sava u Pavlovcu.

Područno odjeljenje Osnovna škola Sveti Sava na Pavlovcu broji 75 učenika od I do V razreda. Firma "Bom Impeks" iz Banjaluke je donirala sav potreban školski pribor za jednu školsku godinu đacima.

Iz firme kažu da se fokus društveno odgovornog rada "Bom Impeksa" zasniva na djeci I institucijama koje se bave djecom.

Direktor škole Miroslav Popržen izrazio je svoju zahvalnost firmi "Bom Impeks" na donaciji koja će biti od  velikog značaja  za učenike, te istakao kako u djecu uvijek treba da se ulaže da je to jedina investicija koja se isplati.

"Bom Impeks" je multinacionalna kompanija osnovana 1990. godine u Bosni i Hercegovini sa sjedištem u Banjaluci. Od svojih ranih početaka prepoznatljiva je po preradi i distribuciji kafe i brendu Omcafé.

"Naša strategija je usmjerena ka zadovoljavanju potreba potrošača, stvaranju što kvalitetnijeg proizvoda kao i dugoročnom rastu kompanije. Profesionalan pristup zahtjevima tržišta uz usvajanje i primjenu novih tehnologija pozicionirali su nas u red kompanija koje idu u korak sa svjetskim trendovima", navode iz kompanije.

Ističu da od samog početka svog postojanja teže ka društveno odgovornom radu.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije