Društvo

"Brčko gas" posvećen najstarijoj populaciji

"Brčko gas" posvećen najstarijoj populaciji
"Brčko gas" posvećen najstarijoj populaciji

BANJALUKA - Banjalučki penzioneri odsad imaju mogućnost podizanja kredita u roku od pola sata, bez skupe i dugotrajne administracije, u novootvorenoj kancelariji "Brčko gas" penzionerskog mikrokreditnog društva, koja je u petak svečano otvorena u Banjaluci.

Bojana Teodorović-Kukrika, direktor "Brčko gas" penzionerskog mikrokreditnog društva, rekla je da su uvidjeli potrebu na tržištu da se udovolji i najstarijoj populaciji. Dodala je da će isključivo raditi sa penzionerima koji svoju penziju primaju preko Fonda PIO RS.

"Kao što naš naziv sam kaže, orijentisani smo isključivo prema najstarijoj populaciji. Bez skupe i dugotrajne administracije, dok kod nas popiju kafu, naši penzioneri će u roku od pola sata dobiti novac", rekla je Teodorović-Kukrika.

Dodala je da imaju niz kreditnih linija koje su prilagođene penzionerima, tako da je sigurna da će svako za sebe nešto pronaći.

Kancelarija "Brčko gas" penzionerskog mikrokreditnog društva otvorena je u Ulici kralja Petra I Karađorđevića na broju 119.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije