Društvo

Brnabić: Srbija će uvek pomagati Srpsku

Brnabić: Srbija će uvek pomagati Srpsku
Foto: Tanjug/Arhiva | Brnabić: Srbija će uvijek pomagati Srpsku
Srna

BANJALUKA - Premijer Srbije Ana Brnabić poručila je večeras da će Srbija uvijek pomagati Republiku Srpsku u koju je od 2014. godine investirala 88 miliona evra.

Brnabićeva je izrazila zadovoljstvo što i ove godine učestvuje u humanitarnoj akciji "S ljubavlju hrabrim srcima", koje se organizuje pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Željke Cvijanović, radi prikupljenja sredstava za nabavku prevoznih sredstava za djecu sa intelektualnim poteškoćama.

Ona je u emisiji na Radio-televiziji Republike Srpske, koja je centralni događaj ove humanitarne akcije, čestitala predsjedniku Srpske što se drži tradicije i po 12. put organizuje ovu akciju.

Brnabićeva je ocijenila da će 2022. godina biti puna izazova, ali da će biti i godina u kojoj će biti pokrenuti dodatni projekti važni za Srbiju i Srpsku.

Prema njenim riječima, iduće godine biće pokrenuta izgradnja Aerodroma Trebinje i krenuti izgradnja auto-puta do Bijeljine.

"Srbija je od 2014. godine u Srpsku investirala preko 88 miliona evra kako bi građani živeli bolje, imali bolju infrastukturu, vrtiće, škole i videli da je Srbija uz njih", rekla je Brnabićeva.

Ona je navela da joj je žao što večeras nije u Banjaluci, ali da će je posjetiti 9. januara.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije