Društvo

Čubrilović: Građani da se pridržavaju uputstava zdravstvenih radnika

Čubrilović: Građani da se pridržavaju uputstava zdravstvenih radnika
Foto: Srna | Čubrilović: Građani da se pridržavaju uputstava zdravstvenih radnika

ZVORNIK - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović pozvao je danas građane da se pridržavaju uputstava zdravstvenih radnika u vezi sa virusom korona.

Čubrilović je, nakon razgovora sa gradonačelnikom Zvornika Zoranom Stevanovićem, rekao da je bitno primjenjivati i mjere koje država traži od građana.

On je ocijenio da se mjere koje nalažu zdravstveni radnici i državne institucije striktno primjenjuju na lokalnom nivou u Zvorniku.

Govoreći o saradnji Demosa, čiji je predsjednik, i SNSD-a u Zvorniku, Čubrilović je rekao da politička saradnja i budućnost ove koalicije nikada nije bila sporna i da nema nikakve razlike u vezi sa političkim projekcijama ove dvije političke partije.

"Mislim da je sreća za Zvorničane da se na čelu ove lokalne zajednice nalazi privrednik koji je ušao u rješavanje problematike koja je od interesa građana Zvornika", rekao je Čubrilović.

Ističući da Zvornik ima stabilnu skupštinsku većinu, Čubrilović je izrazio zadovoljstvo da su skupštinska zasjedanja u tom gradu efikasna i da ne traju više od jedan čas.

"Efikasnost koja je postignuta na skupštinskom zasjedanju u Zvorniku trebalo bi da bude uzor i drugim lokalnim zajednicama, pa i većini parlamenata da racionalno koriste vrijeme s ciljem efikasnijeg rada i manjeg utroška vremena i, naravno, novca", rekao je Čubrilović.

Stevanović je rekao da je Čubrilovića upoznao o mjerama koje se sprovode u Zvorniku u pogledu preventivnog djelovanja protiv virusa korona, kao i predstojećih lokalnih izbora.

"Zaključili smo da je dosadašnja saradnja SNSD-a i Demosa na lokalnom nivou veoma dobra i da je ova saradnja osnov koalicione vlasti u Zvorniku zajedno sa Socijalističkom partijom", rekao je Stevanović.

On je dodao da je ova koalicija otvorena i prema drugim političkim subjektima koji su za saradnju u ime građana Zvornika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije