Društvo

Cvijanović sa Brdarom: Prioritet uspješno okončanje vakcinacije penzionera

Cvijanović sa Brdarom: Prioritet uspješno okončanje vakcinacije penzionera
Foto: N.N. | Cvijanović sa Brdarom: Prioritet uspješno okončanje vakcinacije penzionera

BANJALUKA - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je danas u svom kabinetu sa v.d. predsjednika Udruženja penzionera Republike Srpske Slobodanom Brdarom o položaju najstarije populacije u Srpskoj, kao i o mjerama koje institucije Srpske provode u cilju borbe protiv virusa.

Tokom sastanka je razgovarano o procesu imunizacije u Srpskoj, te konstatovano da je prioritet uspješno okončanje vakcinacije penzionera i drugih ugroženih grupa, a zatim i svih ostalih građana.

Ovom prilikom, sagovornici su izrazili zadovoljstvo konstantnim rastom standarda penzionera, ostvarenom zahvaljujući povećanju, ali i redovnom usklađivanju penzija u Srpskoj koje je i početkom ove godine realizovano uprkos poteškoćama izazvanim pandemijom virusa korona.

Na sastanku, kojem je prisustvovao i direktor Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Mladen Milić, ocijenjeno je da postoji odlična saradnja institucija sa Udruženjem penzionera, kao i posvećenost daljem poboljšanju položaja najstarije populacije u Srpskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije