Društvo

Cvijanovićeva otvorila Nevesinjsku olimpijadu

Cvijanovićeva otvorila Nevesinjsku olimpijadu
Cvijanovićeva otvorila Nevesinjsku olimpijadu

NEVESINJE - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović otvorila je večeras 139. sportsko-turističku manifestaciju "Nevesinjska olimpijada", koja okuplja više hiljada takmičara i gostiju iz cijelog regiona.

Cvijanovićeva je zahvalila svima koji su podržali ovu manifestaciju i što joj je ukazana prilika da otvori ovako važan događaj koji obiluje narodnim običajima, igrama, pjesmom i tradicijom.

Ona je istakla da je ova manifestacija od veoma velikog značaja za Nevesinje, te poručila da sve ono što se baštini i njeguje treba čuvati i u budućnosti.

Premijer Srpske naglasila je da je ovaj poduhvat opštine Nevesinje i Vlade Republike Srpske primjer kako se velike stvari mogu raditi zajedno.

Otvarajući manifestaciju, Cvijanovićeva je takmičarima poželjela uspjeh u svim disciplinama, te istakla da je važno učestvovati, a još važnije pobijediti.

Cvijanovićeva je zahvalila mnogobrojnim posjetiocima koji su u velikom broju došli da podrže ovu manifestaciju, za koju je poželjela da nastavi da traje.

Otvaranju je prisustvovao ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić, narodni poslanici iz Hercegovine, te predstavnici javnog, privrednog i kulturnog života ove regije.

Na otvaranju je priređen bogat kulturno-umjetnički program, a prisustvovalo je više hiljada građana Hercegovine, Republike Srpske i regiona.

U okviru manifestacije sutra će biti nastavljeno takmičenje u više narodnih disciplina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije