Društvo

Cvijanovićeva posjetila manastir Sveti Nikola na Ozrenu

Cvijanovićeva posjetila manastir Sveti Nikola na Ozrenu
Foto: Srna | Cvijanovićeva posjetila manastir Sveti Nikola na Ozrenu

PETROVO - Aplauzom i ovacijama pozdravili su Ozrenci aktuelnu premijerku i novoizabranu predsjednicu RS Željku Cvijanović na stranačkom skupu organizovanom povodom izborne pobjede SNSD-a u manastiru svetog Nikole na Ozrenu.

Razloga za slavlje, kažu, imaju jer su SNSD-ovi kandidati za sve nivoe vlasti, od predsjednika RS, preko člana Predsjedništva BiH do nosilaca listi za Narodnu skupštinu RS i Predstavnički dom parlamenta BiH, ostvarili pobjede u Petrovu, jednoj od rijetkih opština u RS u kojoj ta stranka nije na vlasti.

"Ovdje je u opštini Petrovo za SNSD 4:0. Bilo je presudno sve što je rađeno u opštini i u Republici u posljednje četiri godine. Ljude ne možete prevariti. Jednom mogu pogriješiti, mislim da su ljudi shvatili, shvatili su svi oni koji misle i žive ovdje, i znaju kako je bilo od '91. godine do današnjeg dana", kazao je Zoran Blagojević, predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Petrovo.

"Pobijedila je naša želja, kao institucija RS da pokažemo da je prioritet da one moraju biti očuvane, jer samo stabilne institucije mogu doći u svaku opštinu i raditi važne poslove", poručila je Željka Cvijanović.

"Ali, moram reći da se isto tako tokom ovih zadnjih godina akumuliralo nezadovoljstvo prema drugoj političkoj opciji i načinu na koji su oni djelovali u Sarajevu, i sve to zajedno, naravno rezultiralo je sjajnom pobjedom SNSD-a na svim nivoima", kazala je Cvijanovićeva.

Osim više od stotinu članova i aktivista SNSD-a sa Ozrena, Cvijanovićevu je u manastiru dočekao i iguman Serafim, s kojim je obišla manastirsku crkvu posvećenu svetom Nikoli, a potom joj je uručio prigodan poklon.

Dan ranije, Cvijanovićeva je s Miloradom Dodikom, dosadašnjim predsjednikom RS i novoizabranim srpskim članom Predsjedništva BiH, posjetila opštine Rudo i Višegrad, gdje su održali neformalne sastanke sa zvaničnicima dvije opštine. Dodik je najavio nove projekte u Višegradu, ali i priznao da s opštinom Rudo postoje problemi u komunikaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije