Društvo

Cvijanovićeva pozdravila inicijativu studenata

Cvijanovićeva pozdravila inicijativu studenata
Foto: Srna | Cvijanovićeva pozdravila inicijativu studenata

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović pozdravila je inicijativu studenata o osnivanju studentskog servisa koji bi imao ulogu posrednika između njih i poslodavaca, te budućim akademcima omogućio sticanje radnih vještina i poslovnih veza.

Tokom sastanka Cvijanovićeve s predstavnicima Unije studenata Srpske i Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjaluci zajednički je ocijenjeno da su u posljednjem periodu, realizacijom različitih projekata i značajnim ulaganjima u infrastrukturu visokog obrazovanja, znatno poboljšani uslovi studentskog života i kvalitet znanja, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Republike Srpske.

Cvijanović je izrazila zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa studentskim organizacijama i njihovim projektnim aktivnostima, kao i brojnim sportskim, kulturnim i humanitarnim akcijama, te najavila podršku narednom naučno-stručnom skupu "Studenti u susret nauci" s međunarodnim učešćem.

Predstavnici studenata upoznali su Cvijanovićevu o dosadašnjim aktivnostima, planovima i prioritetima studentskih organizacija u narednom periodu i predstavili projekat izgradnje studentskog odmarališta na području grada Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije