Društvo

Davor Dragičević: Nećemo odustati dok ne dođemo do istine

Davor Dragičević: Nećemo odustati dok ne dođemo do istine
Foto: N.N. | Davor Dragičević: Nećemo odustati dok ne dođemo do istine

BANJALUKA - Davor Dragičević je rekao da se juče u Sarajevu sastao sa prvim zamjenikom visokog predstavnika u BiH. Istakao je da je tom prilikom iznio stavove grupe “Pravda za Davida”, sa namjerom da i OHR upozna sa stanjem i u Sarajevu i u Banjaluci.

“Da sam otišao sam ne bih ništa napravio. Dobio bi saučešće i podršku, ali pošto ima jedan pametan čovjek koji se zove Ifet Feraget, jasno i glasno im je objasio o čemu se radi u ovoj državi”- naglasio je Davor. 

"Ovo je 143. dan kako stojimo ovdje. Još nismo i nećemo odustati, dok god ne dođemo do istine", poručio je Davidov otac. Pozvao je sve porodice koje su bile u sličnoj situaciji da mu se pridruže da zajedno nastave borbu za svu djecu. 

“Nema veze šta je u pitanju ako sumnjaju u nešto neka prikupe dokumentaciju da svi vide koliko ima u BiH ovakvih slučajeva koji su prošli nekažnjeno”- izjavio je otac stradalog mladića. 

Pjesma “Klinac u getu” slušala se i ovaj put. Sa podignutim pesnicama zajedno sa porodicom Dragičević, građani su ponavljali stihove ove pjesme.

(Nn/ rtvbn.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije