Društvo

Decembar u znaku humanosti u Mozzartu: Svaki tiket je dobitni

Decembar u znaku humanosti u Mozzartu: Svaki tiket je dobitni
Foto: N.N. | Decembar u znaku humanosti u Mozzartu: Svaki tiket je dobitni

Kroz akciju "Humanitarni tiket u podne" u decembru će biti donirano najmanje 3.100 maraka, jer je ulog koji naša kompanija daje poznatim ličnostima za tipovanje od 100 maraka, ujedno i zagarantovani dobitak.

U Mozzartu je igra na humanost siguran dobitak! Ulog od 100 maraka koji ova kompanija svakoga dana daje poznatim ličnostima za tipovanje tokom cijelog decembra ujedno je i zagarantovani dobitak. Dakle, svaki "Humanitarni tiket u podne" ovog mjeseca je dobitan, a biće donirano najmanje 3.100 maraka. Ta suma će sigurno biti veća jer su plemeniti kladioci veoma često i uspješni. Jedan od njih je proslavljeni fudbaler i trener Mladen Krstajić, koji je ostvario dobitak od 1.235,50 maraka. Po njegovoj želji, lider u oblasti igara na sreću, donirao je novac Udruženju porodica s problemom steriliteta "Bebe 1" iz Zvornika.

Uspješan u humanitarnom klađenju bio je i stonoteniser s invaliditetom Milan Zelen. On je tipovao u podne za iznos od 1.019 maraka, a dobitak je odlučio da proslijedi Udruženju građana "Mozaik prijateljstva" iz Banjaluke.

Kao i dosad, Mozzart će usmjeravati dobitke tamo gdje poznati gosti ove igre "u podne" žele, a odlukom menadžmenta kompanije, plemeniti listići koji ne prođu imaće dodatnu vrijednost - po 100 maraka svakog dana ići će u fond. Ukupan iznos biće doniran u humanitarne svrhe na kraju mjeseca.

Novogodišnji praznici su tradicionalno vrijeme darivanja, a kompanija Mozzart odlučila je da cijeli decembar proglasi za mjesec humanosti i na taj način isprati 2020. godinu u kojoj je zbog epidemije virusa korona bila potrebna najveća podrška zajednici dosad. U teškim vremenima, lider u oblasti igara na sreću stao je uz svoje sugrađane i pomogao brojnim donacijama. Osim kontinuirane podrške zdravstvu iz paketa pomoći od 112.000 maraka i socijalnim ustanovama od 50.000 maraka, Mozzart je nastavio i sa redovnim akcijama, kao što je "Humanitarni tiket u podne", koji traje od juna 2016.

"Četiri i po godine nije prošao nijedan dan, a da neka poznata ličnost nije na portalu www.mozzartsport.com sastavljala tiket u humanitarne svrhe! Imali smo mnogo dobitaka, a ukupna donirana suma tokom ove godine u Republici Srpskoj iznosi 12.930,50 maraka. Uz pomoć poznatih ličnosti iz svih sfera života pomagali smo institucijama, pojedincima, humanitarnim organizacijama, udruženjima i drugima kojima je pomoć prijeko potrebna", kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart, Selma Salkanović.

U klub uspješnih dobitnika do sada su se upisali Mladen Krstajić, Smiljan Banjac, Slavoljub Krnjinac, Igor Gluščević, Predrag Peđa Jeremić, Milan Zelen, Zoran Njeguš, Sead Šehović, Vladimir Lučić, Vanja Savić, Slaven Čupković, Aleksa Nedeljković, Olja Lević, Danilo Nikolić, Marta Bjelica, Milovan Ćirković, Boris Milivojević, Zlatko Kesler, Aleksandar Simetrija Đorđević i Darko Tešović. Svi plemeniti kladioci novac su donirali u humanitarne svrhe u Republici Srpskoj, a ova akcija će se nastaviti i u decembru - mjesecu darivanja i humanosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije