Društvo

Dejan Todorović pobjednik treće Akademije točenog piva

Dejan Todorović pobjednik treće Akademije točenog piva
Foto: N.N. | Dejan Todorović pobjednik treće Akademije točenog piva

Ovogodišnje takmičenje i edukacija u okviru “Akademije točenog piva”, koje organizuju Jelen pivo i kompanija Molson Coors završilo je uzbudljivim finalnim takmičenjem u Prijedoru!

Veliko finale održano je u srijedu 23. maja 2018. godine u “Jelen pub Life Club”, gdje su posjetioci bodrili takmičare gromoglasnim aplauzima tokom cijele večeri.

Prava navijačka atmosfera je pratila takmičenje 15 finalista, koji su svoje učešće obezbijedili vještinama koje su pokazali u polufinalnim takmičenjima u Bijeljini, Palama, Tesliću i Banjaluci.

Pobjednik ovogodišnje, treće po redu Akademije točenog piva je Dejan Todorović iz Teslića, koji je titulu najboljeg izborio u super finalu.

Dejan je i poznati barmen, što je pokazao i u samom takmičenju, kada je svoj nastup upotpunio akrobacijama, koje su pratile proces točenja piva. Ipak pobjednik je po ocjeni žirija najbolje natočio Jelen pivo, te ispratio svih devet potrebnih koraka u savršenom točenju piva. Jednoglasnom odlukom stručnog žirija treće mjesto su podijelili Jelena Pavičar iz Caffe Bar Eklektik Banjaluka i Stefan Poluga iz Irish Pub Dublin Bijeljina. Drugo mjesto su zahvaljujući savršeno natočenom i serviranom pivu, podijelili Dragan Durbić iz Caffe Nuts Banja Luka i Marta Stojanović iz Sport Caffe-a Zvornik.

Pobjednik Akademije osvojio je poklon vaučer u iznosu od 1,000 KM u radnji tehničke opreme, drugoplasirani su osvojili po Jelen mini frižider u kojem će rashladiti omiljeno Jelen pivo, dok će trećeplasirani dvojac uživati u količini Jelen piva koja je proporcionalna njihovoj težini. U okviru ovogodišnje Akademije točenog piva, održano je revijalno takmičenje u okviru kojeg se takmičio i veliki broj predstavnika medijskih kuća, dok je titulu najboljeg ove godine osvojio predstavnik kompanije “Euro Blic”, Rade Jokić, koji je osvojio paket Jelen piva.

Ovogodišnje takmičenje je prošlo više od 200 takmičara iz oko 150 ugostiteljskih objekata širom RS, dok su se i mnogobrojne takmičarke odvažile da budu dio “Akademije točenog piva”. Dame su i ove godine pokazale da se odlično snalaze prilikom zadatih izazova u svih 9 koraka pravilnog točenja piva. Mnogobrojni finalisti nisu krili zadovoljstvo organizacijom ovogodišnjeg takmičenja, prilici da se prije svega edukuju, a potom i zabave sa ostalim takmičarima.

Treća po redu Akademija točenog piva pokazala je da su ugostitelji širom Republike Srpske zainteresovani da unaprijeđuju svoju uslugu, kao i lokala iz kojih dolaze.

Kompanija Molson Coors i brend Jelen pivo sada već tradicionalno organizuje Akademiju točenog piva, a ovaj projekat je u fokusu i u narednom periodu kao dio aktivnosti ovog omiljenog pivskog brenda na tržištu Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije