Društvo

Đajić: Dojave o bombama djelo terorizma

Đajić: Dojave o bombama djelo terorizma
Foto: Velibor Tripić | Đajić: Dojave o bombama djelo terorizma

BANJALUKA - Pacijenti, zdravstvni radnici i ja kao direktor Univerzitetskog kliničkog centra smo ogročeni dojavama o bombama, rekao je Vlado Đajić, director Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Đajić je za RTRS rekao da su današnje dojave o bombama "treći teroristički napad" na ovu ustanovu, jednu od najvažnijih u Republici Srpskoj.

"Prije desetak dana smo takođe imali dojave o bombama, a prošle godine sa istim efektima smo imali 'teroristički napad' od ljudi koji su izmislili aferu kiseonik", naveo je Đajić.

On je istakao da dojave o bombama mogu da pošalju samo bolesni umovi kojima ništa ne znače ni bolesna, ni tek rođena djeca, kao ni teško bolesni pacijenti.

"Morali smo porodilje i trudnice danas izvoditi isred UKC-a po kiši i nevremenu i to je bila strašna slika", istakao je Đajić.

Podsjećamo, ponovo danas je upućena lažna dojava o eksplozivu postavljenom na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Dio pacijenata i medicinskog osoblja bio je evakuisan po primanju dojave, a nakon protivdiverzionog pregleda uspostavljen je redovan rad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije