Društvo

Đajić: Uplaćen novac za nagrade zdravstvenim radnicima

Đajić: Uplaćen novac za nagrade zdravstvenim radnicima
Foto: Srna/Arhiva | Đajić: Uplaćen novac za nagrade zdravstvenim radnicima
Milan Ilić

BANJALUKA - Ukupno 2.700.000 KM uplaćeno je danas na račune UKC-a Republike Srpske, JZU Doma zdravlja Banjaluka, Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske i Zavoda "dr Miroslav Zotović", navodi se u saopštenju koje potpisuje predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić.

"Po 500KM sada će dobiti 5.400 zdravstvenih radnika kao izraz zahvalnosti i nagradu za njihov napor i pružanje stručne medicinske pomoći građanima Republike Srpske tokom najveće svjetske zdravstvene krize", saopšteno je.

U saopštenju se dodaje da je Draško Stanivuković odbijao, blokirao i na sve načine pokušavao da opstruiše samo zato što je to bio prijedlog Gradskog odbora SNSD-a. 

"Naša borba u interesu građana bila je dugotrajna, ali odlučna, a što je najbitnije, nije bila uzaludna. Ovom pobjedom vratili smo dignitet Skupštini grada Banjaluka, odbornicima i građanima. Draško Stanivuković ovim je dobio poruku da se zakona mora pridržavati, a skupštinska većina koja zastupa volju i interese građana Banjaluke poštovati", ističe se u saopštenju.

U saopštenju se još dodaje da se u Skupštinu ne vraćaju sve dok se porodiljama ne isplati puna jednokratna naknada u iznosu od 500KM kako je i predložio Klub odbornika SNSD-a, a odobrila i donijela odluku Skupština Grada.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije