Društvo

Dječak prodaje domaće proizvode kako bi pomogao bolesnim roditeljima

Dječak prodaje domaće proizvode kako bi pomogao bolesnim roditeljima
Foto: Facebook/Zlatko Miletić | Dječak prodaje domaće proizvode kako bi pomogao bolesnim roditeljima

SARAJEVO - Zlatko Miletić, bh. parlamentarac, pozvao je Sarajlije i sve druge humaniste da subotom na improvizovanom štandu na lokaciji iznad F/N stadiona "Asim Ferhatović" na Koševu kupe domaće proizvode od Farisa Fjezića, dječaka koji na taj način zarađuje novac kako bi pomogao bolesnim roditeljima.

"Pozivam vas da danas ili sljedeću subotu (jer dječak radnim danima ide u školu) posjetite porodicu Fejzić posebno ovog dragog dječaka Farisa koji prodaje proizvode da skupi novac za svoje roditelje, koji su danas bili tu sa njim, koji su teško bolesni otac srčani bolesnik, majka ima karcinom. Iako nije bio raspoložen za razgovor jer mora vrlo rano ustati, putovati, stajati na kiši..nalaze se na lokaciji iznad F/N stadiona 'Asim Ferhatović' stadion na Koševu sa gornje strane", naveo je Miletič u objavi na Facebook-u.

Od tog dječaka imate šta i da naučite, posebno kako se vole roditelji..., dodao je on.

"Zato kome treba: marmelada od šipka, šljiva, turšija, ukiseljene paprike, kupus, brašno, košpice od tikve itd... Otiđite porazgovarajte, eventualno nešto kupite...njima NAFAKA, a nama SADAKA... Hvala svima onima koji se odazovu", poručio je Miletić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije