Društvo

Do 17. marta rok za prijavu za projekat "Socijalizacija djece"

Do 17. marta rok za prijavu za projekat "Socijalizacija djece"
Foto: Ilustracija | Do 17. marta rok za prijavu za projekat "Socijalizacija djece"

BIJELJINA - Fond za dječiju zaštitu Republike Srpske saopštio je da je 17. mart rok za podnošenje prijava za učešće u projektu "Socijalizacija djece Republike Srpske-2020".

Fond za dječiju zaštitu je 17. februara u dnevnom listu "Glas Srpske" i na internet stranici Fonda objavio javne konkurse za izbor djece, vaspitača i stručnog osoblja u ovom projektu, saopšteno je iz fonda.

Iz Fonda podsjećaju da je u toku posljednja sedmica javnih konkursa, te još jednom pozivaju sve zainteresovane da se jave na konkurs.

Zahtjevi roditelja/staratelja, prijave vaspitača i prijavni obrasci institucija/organizacija se predaju u mjesno nadležne centre za socijalni rad, dok se prijave stručnog osoblja dostavljaju u sjedište JU "Javni fond za dječiju zaštitu" u Bijeljini.

"S obzirom na to da je u toku posljednja sedmica javnih konkursa, pozivamo sve zainteresovane da se jave na konkurs. Obrasci se mogu preuzeti i na internet stranici Fonda www.jfdz.org i u mjesno nadležnim centrima za socijalni rad", navodi se u saopštenju Fonda za dječiju zaštitu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije