Društvo

Dodik: Do sad se prijavilo 2.100 medicinskih radnika za vakcinaciju u Srbiji

Dodik: Do sad se prijavilo 2.100 medicinskih radnika za vakcinaciju u Srbiji
Foto: Twitter/SNSD | Dodik: Do sad se prijavilo 2.100 medicinskih radnika za vakcinaciju u Srbiji
J.S.

BANJALUKA – Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas novinarima u Banjaluci da se 2.100 medicinskih radnika iz Republike Srpske do sad prijavilo za vakcinaciju protiv virusa korona u Srbiji.

"Ja sam sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem dogovorio da se 5.000 medicinskih radnika može vakcinisati u Srbiji. Oni će se vakcinisati u Loznici, Sremskoj Mitrovici i Beogradu. Vjerujem da će do kraja sedmice izvršiti vakcinaciju", rekao je Dodik.

On se zahvalio Vučiću na ovoj ponudi.

"To za nas znači mnogo, imajući u vidu stanje na tržištu. Činjenica je da je Srbija jedna od najboljih zemalja u Evropi, u svijetu, koja ovu situaciju rješava", rekao je Dodik.

Govoreći o ponovljenim izborima u Doboju i Srebrenici, Dodik je rekao da je SNSD, čiji je on predsjednik, zajedno sa svojim koalicionim partnerima učinio sve da se pripreme ovi izbori.

"Bošnjacima je bilo stalo do toga da se Srebrenica problematizuje, pa su ovi iz SDS-a i PDP-a prihvatili uz uslov da se problematizuje i Doboj", rekao je Dodik.

Dodik je ovom prilikom ponovio ranije iznijet stav da ne treba birati novog visokog predstavnika i da se kancelarija visokog predstavnika u BiH zatvori.

"Nama ne treba novi visoki predstavnik, pozdravljamo stav Moskve da se zatvori kancelarija visokog predstavnika", poručio je srpski član Predsjedništva.

Dodik je podsjetio da se aktuelni visoki predstavnik Valentin Incko ponaša neprincipijelno, te ga je podsjetio na Kurta Valdhajma, Austrijanca koji je boravio na Kozari i ovim prostorima. On je rekao da je Valdhajm imao fašističku prošlost, te da je bio biran za generalnog sekretara UN.

Dodik je rekao da će SNSD predložiti novi zakon o porijeklu imovine i porezima.

"Utvrđena je prva verzija prijedloga Zakona o porijeklu imovine, a njegov nacrt bi se već u martu našao na sjednici Narodne skupštine RS. Radi se o zakonu koji se donio u Srbiji. Smatramo da je riječ o dobrom zakonu i nastojaćemo da ga prilagodimo uslovima ovdje", rekao je Dodik.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije