Društvo

Dodik: Svako okupljanje članova SNSD-a prilika za analizu

Dodik: Svako okupljanje članova SNSD-a prilika za analizu
Foto: Srna | Dodik: Svako okupljanje članova SNSD-a prilika za analizu

ČELINAC- Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas da je svako opkupljanje članova ove stranke prilika da se analizira stanje jer je ovo vodeća partija na nivou Republike Srpske i u mnogim opštinama.

"U Banjaluci imamo pojačani nivo odgovornosti u vezi sa upravljanjem gradskom skupštinom i važnim projektima. Ništa se u Banjaluci ne može desiti bez saglasnosti i bazičnih odluka Skupštine grada u kojoj SNSD predvodi većinu", istakao je Dodik, koji je u Mlinskoj rijeci kod Čelnica prisustvovao druženju članova SNSD-a, prenosi Srna.

Dodik je naveo da su na jednom mjestu ljudi koji nose aktivnost SNSD-a godinama i istakao da je na druženje došao da im zahvali za napor i rad koji su uložili u nastojanjima da ojačaju i očuvaju snagu SNSD-a.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić rekao je da je osim druženja u organizaciji ovog odbora planiran i radni sastanak sa predsjednikom stranke Miloradom Dodikom.

"Naš cilj je da nastavimo izgradnju Banjaluke i Republike Srpske i kao državotvorna i najvažnija partija da sačuvamo našu organizaciju. Svakodnevno nam dolaze novi članovi, posebno mladi jer je pred njima budućnost. Danas ćemo sačiniti plan za poboljšanje života u Banjaluci jer od kako SNSD nije na vlasti u ovom gradu, on je propao. Kontunirano se osjeti se slab kvalitet života, nezadovoljstvo ljudi, grad je prljav i zapušten, a `pliva` u parama jer budžet grada nikad nije bio veći", naveo je on.

Predsjednik Opštinskog odbora Čelinac Vlado Gligorić rekao je da ovaj odbor i Gradski odbor SNSD-a Banjaluka kontinuirano unapređuju saradnju.

"Cilj je da povežemo i naše zajedničke političke ciljeve i razvoj obje lokalne zajednice u najboljem svjetlu, a politike SNSD-a to garantuju", rekao je Gligorić, koji je funkcioner SNSD-a, i istakao da se zajedničkim snagama i prioritetima definiše povezivanje i razvoj gradova i opština u Srpskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije