Društvo

Dodik osudio prijetnje Perovića redakciji portala "Kapital"

Dodik osudio prijetnje Perovića redakciji portala "Kapital"
Foto: Arhiva | Dodik osudio prijetnje Perovića redakciji portala "Kapital"

BANJALUKA – Srpski član Predsjedništva BiH i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik rekao je da su prijetnje koje je redakciji portala "Kapital" uputio šef Predstavništva Republike Srpske u Rusiji Duško Perović neprimjerene.

Kako je ranije javio pomenuti portal, šef Predstavništva Republike Srpske u Rusiji Duško Perović uputio je otvorene prijetnje njihovoj redakciji i glavnom i odgovornom uredniku Siniši Vukeliću zbog objavljivanja priče o ruskom investitoru Rašidu Serdarovu i kompaniji "Comsar Energy" te poručio da će, "ako još  jednom spomenu 'Comsar', imati mnogo problema i da je bolje da se sele, te da će 'završiti'".

"Neprimjereno je da se bilo kome prijeti, to odbacujem. Ne znam o čemu se radi, mogu to da zaključujem iz vaših objava, ali u svakom slučaju potrebno je da onemogućimo bilo kakve, bilo kome, prijetnje, ali bilo bi korektno da i mediji pokušaju da budu objektivni, da ne iznose spekulacije i da ljudima ne stvaraju probleme netačnim stvarima. Ne kažem da vi objavljujete netačne stvari, vi ste poznati po tome što objavljujete istinite stvari, tako da u tom pogledu ja odbucujem bilo kakvu mogućnost da neko nekome prijeti", rekao je Dodik reporteru portala "Capital.ba" danas na konferenciji za novinare.

Rekao je da Perović nije predstavnik SNSD-a i da je on predstavnik Republike Srpske, a da Republika nije vlasništvo njegove partije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije