Društvo

Pratite nas na Google news

Druženje sa onima koji su udarili temelje UKC RS

Druženje sa onima koji su udarili temelje UKC RS
Foto: Jelena Đurđević | Druženje sa onima koji su udarili temelje UKC RS
Dajana Miljić

BANJALUKA - Jedan od glavnih razloga što smo organizovali druženje sa penzionisanim radnicima naše ustanove je da im podnesemo izvještaj šta danas Univerzitetski klinički centar (UKC) RS u Banjaluci radi, te da im damo izvještaj dokle se stiglo u onom što su oni započeli, kazao je Vlado Đajić, generalni direktor ove zdravstvene ustanove, nakon druženja sa bivšim radnicima.

Đajić ističe da sa ponosom može da kaže da se za mjesec dana završava  jedan veliki posao koji su oni započeli, a to je preseljenje svih kliničkih klinika sa stare lokacije na Paprikovac.

"Pored toga želja nam je bila da vidimo kako oni žive, da im poklonimo identifikacione kartice da mogu da se jave sadašnjim radnicima, da ukažu da su nekada bili dio naše ustanove, te da su oni udarili temelj Univerzitetskog kliničkog centra", pojasnio je Đajić.

Dodao je da im je i želja da u narednom periodu ovo druženje postane tradicionalno,  te da se najmanje jednom godišnje viđaju i druže.

"A određen broj penzionera ćemo častiti fizikalnim tretmanom u 'Banji Vrućici'", kazao je Đajić i dodao da je ovo prvi put u istorije ove ustanove da se okupljaju penzionisani radnici.

Zora Gojković, penzionisana glavna sestra Neurološke klinike, ističe da je 40 godina provela radeći u UKC RS.

"Prijatno sam dirnuta pozivnim pismom i prvi put da se rukovodstvo naše ustanove sjetilo nas koji smo utkali bar po jedno zrno u UKC", kazala je Gojkovićeva i dodala da se nada da će ovo prerasti u tradicionalno druženje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije