Društvo

Dunjić: Izborni cilj šest odborničkih mandata u Gradišci

Dunjić: Izborni cilj šest odborničkih mandata u Gradišci
Foto: Srna | Dunjić: Izborni cilj šest odborničkih mandata u Gradišci

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Gradiška Slavko Dunjić rekao je danas da je ova stranka za predstojeće lokalne izbore u Gradišci zacrtala precizan cilj - 3.582 glasa ili šest odborničkih manadata u Skupštini grada.

On je naveo da će Ujedinjena Srpska na kandidatskoj listi za odbornike u gradskoj skupštini imati 35 kandidata koji zajedno mogu da ostvare izborni cilj, te da su na listi ugledni građani različitih obrazovnih profila i starosne dobi.

"Ujedinjena Srpska je na prošlim opštim izborima u Gradišci osvojila oko 3.200 glasova. Imajući u vidu da su ovo lokalni izbori i da građani bolje poznaju kandidate na listi, sigurni smo da možemo da osvojimo barem deset odsto više glasova nego na opštim izborima", rekao je Dunjić na konferenciji za novinare u Gradišci.

Dunić je istakao da su kandidati na listi Ujedinjene Srpske iskoristili danas priliku da zajedno prošetaju gradom, razgovaraju sa građanima i podijele im letke sa uputstvima i mjerama zaštite zdravlja u vremenu epidemije virusa korona.

On je naveo da je letke sa uputstvima pripremio republički odbor za zdravstvo Ujedinjene Srpske, dodajući da će i Odbor za zdravstvo Ujedinjene Srpske u Gradišci, takođe, organizovati nekoliko protivepidemijskih aktivnsoti.

Dunjić je istakao da će Ujedinjena Srpska sve predizborne aktivnosti sprovoditi uz poštovanje propisanih mjera zaštite od širenja virusa korona, te organizovati više manjih predizbornih skupova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije