Društvo

Enis se folira i u Banjaluci!

Enis se folira i u Banjaluci!
Foto: N.N. | Enis se folira i u Banjaluci!

Bingo organizuje nova druženja za popularnim glumcem Enisom Bešlagićem, koji će biti domaćin zabavne šou emisije “Bingo časti, Enis se folira”. Kvalifikacione igre će se održati u marketima u čak osam gradova, a prijaviti se mogu svi građani BiH. Tako će Enis imati goste u Bijeljini, Bihaću, Mostaru, Sarajevu, Trebinju, Tuzli, Zenici ali i u Banjaluci!

Svi zainteresovani mogu se prijaviti za učešće u kvalifikacionim igrama popunjavanjem vrlo jednostavnog online obrasca. Potrebno je prijaviti tim koji čine dvije osobe, a najuspješnija tri tima će učestvovati u finalnim emisijama u kojima ih čekaju novi izazovi i igre, ali i vrijedne nagrade. Tim koji bude najbolji osvaja nagradu u vrijednosti od čak 5.000 KM, no ni ostali učesnici neće otići praznih ruku.

Zvuči zabavno? Obećavamo da zaista jeste, jer kad Bingo časti, a Enis se folira, osigurana je 100% dobra zabava! Za učešće u emisiji možete se prijaviti do 27.9. tako da je pravo vrijeme da potražite drugog člana svog tima, popunite obrazac i postanete dio nezaboravne avanture.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije