Društvo

EuroExpress brza pošta pruža podršku u teškim vremenima

EuroExpress brza pošta pruža podršku u teškim vremenima
Foto: N.N. | EuroExpress brza pošta pruža podršku u teškim vremenima

EuroExpress brza pošta je krajem marta obilježila dvanaest godina poslovanja u djelatnosti brzih pošta. Ova kompanija je nastala 2008. godine sa 20 zaposlenih i nekoliko vozila, a do današnjeg dana je prerasla u kompaniju sa preko 600 zaposlenih, 30 poslovnica širom Bosne i Hercegovine, te najvećim voznim parkom brzih pošta u zemlji.

Povodom obilježavanja godišnjice direktor ove kompanije Marinko Tomić je istakao kako su zaposleni najveći resurs kompanije, te pokretačka snaga iste.

"Sa ponosom mogu istaći da su naši zaposleni i u trenutno teškim i vanrednim vremenima pokazali koliko je bitna solidarnost, lojalnost, trud i zalaganje. Iako se privredna lica na globalnom nivou susreću sa poteškoćama u poslovanju, mi smo uspjeli da održimo nivo poslovanja, te nizom preventivnih mjera zaštitimo naše zaposlene tokom obavljanja poslova."

On dalje nastavlja: "Naše poslovanje je u trenutnoj situaciji podređeno datim okolnostima. Mi se trudimo da kroz zaštitu naših zaposlenih zaštitimo i neposredno naše klijente kroz mjere dezinfekcije pošiljaka, službenih prostorija, vozila te sredstava za rad. Pohvale naših korisnika, koje svakodnevno dobijamo su dokaz da smo na dobrom putu, te da se naš kvalitet prepoznaje i u vanrednim okolnostima."

Osvrćući se na vanredno stanje u zemlji, Tomić kaže da je kompanija osnovana 2008. godine kada je u svijetu vladala ekonomska kriza, te da su tokom dvanaest godina nastajala razne prepreke za EuroExpress brzu poštu, koje su sve uspješno savladane timskim radom i trudom.

"Mi našu kompaniju smatramo porodicom, te nam je bitno da svaki član porodice bude srećan. Takođe i lokalne zajednice u kojima poslujemo gledamo kao širu porodicu kojoj stojimo na raspolaganju kada je potrebno", izjavljuje Marinko Tomić i dalje nastavlja: "Društveno odgovorno poslovanje je za nas jedan od veoma važnih segmenata kompanije, te čini njen sastavni dio. Od početka marta smo pored zaštite naših zaposlenih i klijenata poduzeli niz aktivnosti kako bismo pomogli humanitarnim organizacijama i institucijama. Smatramo da samo zajedno možemo iz ove vanredne situacije izaći kao pobjednici."

EuroExpress brza pošta je od početka pandemija korona virusa stavila na raspolaganje svoj vozni park u humanitarne svrhe, pa tako vrši prevoz robe na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine, a za potrebe organizacije Crveni krst. Institutu za javno zdravstvo RS je obezbijeđen prevoz opreme u zemlji, a koja je neophodna u novonastaloj situaciji.

Takođe su se odazvali na poziv predsjednika Udruženja iz Gradiške za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima, Dragoslava Šinika, a koji je pokrenuo akciju prikupljanja lijekova za članove Udruženja.

Kompanija je obezbijedila dostavu lijekova porodicama koje su se suočile sa nestašicom potrebnih lijekova. Gospodin Šinik je iskazao svoju zahvalnost: "Mnogi roditelji djece sa poteškoćama u razvoju su se našli u bezizlaznoj situaciji otkako je regiju zahvatila pandemija korona virusa. Mnogi od njih imaju djecu kojoj život zavisi od lijekova koji se inače teško nalaze na prostoru naše zemlje, a pogotovo u ovoj situaciji kada ne funkcioniše slanje lijekova preko granica, međunarodni putnički saobraćaj i slično. Zahvaljujući kompaniji EuroExpress, brza pošta te iste lijekove prema potrebama šalje na adrese širom zemlje gdje žive porodice sa djecom sa smetnjama u razvoju. Ovim putem želim da iskažem svoju zahvalnost što ste nam izašli u susret na način što ste nas oslobodili troškova slanja lijekova, jer nažalost, mnogim porodicama bi to bila otežavajuća situacija u ovim vremenima."

EuroExpress brza pošta se svakodnevno u svakom segmentu poslovanja vodi motom "Uvijek ispred", te je ovom prilikom pokazala solidarnost i lojalnost prema lokalnim zajednicama u kojima posluje.

Kontakt za medije:

Služba marketing

[email protected]

+387 51 244 332

Dodatne informacije:

EuroExpress brza pošta je nastala 2008. godine u Banjaluci. Tokom perioda rasta i razvoja kompanije kompanija je bila fokusirana na domaći, mladi i obrazovani kadar, uz pomoć kojeg je vremenom postala lider u djelatosti brzih pošta u Bosni i Hercegovini. Danas EuroExpress brza pošta broji preko 600 zaposlenih, preko 300 vozila u voznom parku, 30 poslovnica širom zemlje, najmodernije opremljenim Call centrom, te širokom paletom poštanskih usluga. U 2019. godini je EuroExpress brza pošta četvrti put zaredom rangirana prva po prihodu u djelatnosti brzih pošta, a na osnovu finansijskih rezultata za poslovnu 2018. godinu u organizaciji Poslovnih novina iz Sarajeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije