Društvo

EuroExpress uz podršku FedEx-a uručio donaciju Roditeljskoj kući

EuroExpress uz podršku FedEx-a uručio donaciju Roditeljskoj kući
Foto: N.N. | EuroExpress uz podršku FedEx-a uručio donaciju Roditeljskoj kući

Zaposleni u kompaniji "EuroExpress" brza pošta uz podršku "FedEx-a" BiH, uručili su danas, 27. oktobra 2017. godine, donaciju u vrijednosti od 2.000 KM Roditeljskoj kući u Banjaluci i na taj način simbolično obilježili godinu dana od njenog osnivanja.

"Inicijativa za pokretanje akcije 'Oktobar humanosti' potekla je od zaposlenih EuroExpress-a i jako smo ponosni na činjenicu da su joj se odazvale sve kolege uz nesebičnu podršku FedEx-a, sa kojim, kao licencirani zastupnici, sarađujemo još od 2014. godine", izjavila je portparol kompanije "EuroExpress" brza pošta Sara Velaga.

Cijeneći značaj postojanja ustanove kakva je Roditeljska kuća i njenog nesmetanog funkcionisanja ovo je ujedno znak podrške i solidarnosti svih zaposlenih u kompaniji "EuroExpress" sa djecom oboljelom od malignih bolesti i njihovim porodicama.

"Mišljenja smo da je ovo put koji bi trebalo da slijede i drugi, kako bismo se zajedničkim snagama svakodnevno borili za bolje društvo i afirmisali prave životne vrijednosti", rekla je predsjednica Udruženja roditelja djece oboljele od malignih bolesti Dijana Berić napominjući da su donacije važan oslonac u nesmetanom radu Roditeljske kuće.

Za godinu dana postojanja Roditeljske kuće u njoj je boravilo 36 djece, odnosno 36 porodica iz svih dijelova naše zemlje.

Kompanija "EuroExpress" brza pošta, od osnivanja je opredjeljena prema društveno-odgovornom poslovanju te je početkom ove godine Ugovorom o sponzorstvu i saradnji podržala rad Udruženja "Srce za djecu koja boluju od raka" iz Sarajeva. Na ovaj način je omogućeno besplatno slanje pošiljaka i humanitarnih paketa članovima udruženja, prvenstveno porodicama djece koja su se liječila i koja se liječe od malignih oboljenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije