Društvo

"Fagus" donirao kolica za prve kotorvaroške trojke

"Fagus" donirao kolica za prve kotorvaroške trojke
Foto: N.N | "Fagus" donirao kolica za prve kotorvaroške trojke

KOTORVAROŠ - Kompanija Fagus juče je upriličila svečano uručivanje kolica za prve kotorvaroške trojke na benzinskoj pumpi Bor Petrol u Kotor Varošu.

„Kada smo čuli da je Kotor Varoš dobio prve trojke, momentalno smo reagovali i javili se srećnim roditeljima Dreženki i Nenadu Komljenović sa željom da čestitamo i pomognemo. Razmišljajući šta da poklonimo, spontano smo došli na ideju da pronađemo i doniramo kolica za trojke Nikolu, Nikolinu i Novaka.“, izjavljuju iz Fagusa.

Ispostavilo se da je to velika pomoć ne samo iz materijalnih razloga, već i iz logističkih. Kažu da su uz svu dostupnu poslovnu organizaciju čak i oni teško došli do takvih kolica koja se prave po narudžbi i u Italiji, koja upravo u avgustu ima kolektivni godišnji odmor.

Fagus grupa sa sjedištem u Kotor Varošu poznata je po svom društveno odgovornom poslovanju i pomoći zajednici u kojoj živi i posluje već nepunih 26 godina. Često se odaziva na humanitarne akcije jer želi da svojim primjerom pokaže i podstakne i ostale firme u Kotor Varošu, ali i u Republici Srpskoj, na dobrotvorno i humano djelovanje i rad. Vjeruje da samo vraćanjem u zajednicu može očekivati napredak i razvoj.

Od male pilane sa nekoliko zaposlenih, Fagus grupa je danas privredni gigant, nosilac razvoja regije i jedan od najvećih proizvođača u drvoprerađivačkom sektoru. Osnovna djelatnost kompanije je prerada tvrdog i mekog drveta, proizvodnja prozora i vrata, peleta i briketa, a u svom vlasništvu posjeduju i hotel "Hajdučke vode", turistički biser na planini Borja koji tek treba da pokaže sve svoje čari.

Malim Komljenovićima želimo da ih prate zdravlje i sreća i da u godinama koje dolaze budu ponos svojih roditelja i brata Stefana, ali i grada u kojem žive. I naravno da dožive stotu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije