Društvo

Pratite nas na Google news

"Fagus" donirao kolica za prve kotorvaroške trojke

"Fagus" donirao kolica za prve kotorvaroške trojke
Foto: N.N | "Fagus" donirao kolica za prve kotorvaroške trojke
N.N.

KOTORVAROŠ - Kompanija Fagus juče je upriličila svečano uručivanje kolica za prve kotorvaroške trojke na benzinskoj pumpi Bor Petrol u Kotor Varošu.

„Kada smo čuli da je Kotor Varoš dobio prve trojke, momentalno smo reagovali i javili se srećnim roditeljima Dreženki i Nenadu Komljenović sa željom da čestitamo i pomognemo. Razmišljajući šta da poklonimo, spontano smo došli na ideju da pronađemo i doniramo kolica za trojke Nikolu, Nikolinu i Novaka.“, izjavljuju iz Fagusa.

Ispostavilo se da je to velika pomoć ne samo iz materijalnih razloga, već i iz logističkih. Kažu da su uz svu dostupnu poslovnu organizaciju čak i oni teško došli do takvih kolica koja se prave po narudžbi i u Italiji, koja upravo u avgustu ima kolektivni godišnji odmor.

Fagus grupa sa sjedištem u Kotor Varošu poznata je po svom društveno odgovornom poslovanju i pomoći zajednici u kojoj živi i posluje već nepunih 26 godina. Često se odaziva na humanitarne akcije jer želi da svojim primjerom pokaže i podstakne i ostale firme u Kotor Varošu, ali i u Republici Srpskoj, na dobrotvorno i humano djelovanje i rad. Vjeruje da samo vraćanjem u zajednicu može očekivati napredak i razvoj.

Od male pilane sa nekoliko zaposlenih, Fagus grupa je danas privredni gigant, nosilac razvoja regije i jedan od najvećih proizvođača u drvoprerađivačkom sektoru. Osnovna djelatnost kompanije je prerada tvrdog i mekog drveta, proizvodnja prozora i vrata, peleta i briketa, a u svom vlasništvu posjeduju i hotel "Hajdučke vode", turistički biser na planini Borja koji tek treba da pokaže sve svoje čari.

Malim Komljenovićima želimo da ih prate zdravlje i sreća i da u godinama koje dolaze budu ponos svojih roditelja i brata Stefana, ali i grada u kojem žive. I naravno da dožive stotu!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije