Društvo

GUMA M te poziva u DELTU!

GUMA M te poziva u DELTU!
Foto: N.N. | GUMA M te poziva u DELTU!
Promocija

​Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da posjetite GUMA M štand na Sajmu Automobila ovu subotu i nedjelju 28. i 29.01., u Delta Planet Centru u Banjaluci.

Posjetite naš izložbeni prostor, razgledajte najatraktivnije i potpuno nove Renault, Nissan i Dacia modele i osigurajte neke od kupona koje možete iskorisiti u GUMA M centru u Banjaluci!

Izdvajamo novi DUSTER, te najprodavaniji model u Europi SANDERO, kao i Nissan Qashqai, začetnik inovativne crossover kategorije vozila, koji je nesumnjivo najprodavaniji Nissan model u Bosni i Hercegovini. Bit će nam zadovoljstvo upoznati Vas s izloženim vozilima, dogovoriti termine za Vašu individualnu probnu vožnju te izraditi posebne ponude za lagerska vozila koja su isporučiva odmah.

Pored izložbenih modela naši prodajni savjetnici i ambassador za Daciu Novak Čičković, koji je ujedno otvorio ovaj sajam, posjetiteljima će ponuditi razne akcijske ponude vozila, servisnih usluga te pružiti mnoštvo informacija o autoindustriji kao i radu naše kompanije GUMA M.

Našim posjetiteljima dijelit ćemo kupone koji sadrže popuste različitih servisnih usluga GUMA M centra poput pregleda vozila za 1 KM, 20% na cjelokupni račun servisnih usluga, 50% na montažu i balansiranje, 50% hotel za gume, 30% gume i ALU felge, 30% Renault akumulatori.  Pored kupona priredit ćemo mnoštvo zabave i zajedno uživati u najnovijim modelima koje nudi naša kompanija GUMA M u Banjaluci.

Vidimo se već sutra!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije