Društvo

Gala večera u čast Lane Pudar

Gala večera u čast Lane Pudar
Foto: Ustupljena fotografija | Gala večera u čast Lane Pudar
Nezavisne novine

MOSTAR - M.T. Abraham Group organizovala je gala večeru u čast talentovane plivačice Lane Pudar kako bi podržala njen put do Olimpijskih igara.

Događaj je bio organizovan u The Hub of Fine Arts.

Lana Pudar se proslavila izuzetnom radnom etikom i odlučnošću, ostvarivši značajna postignuća na državnim i međunarodnim plivačkim natjecanjima, a gala večera bila je prilika da se oda priznanje njenim uspjesima i da se iskaže podrška njenom daljem razvoju u oblasti sporta.

Događaju su prisustvovali ključni pokrovitelji i ljudi koji su joj pružili podršku i pridonijeli Lani na njenom putu u plivačkoj karijeri.

"Posebno zahvaljujemo našim velikodušnim pokroviteljima koji su svojim doprinosom omogućili održavanje ovog događaja, Croatia osiguranje, HT Eronet, Oil AC, Guma M, Duferco, Dema S, Ziraat Bank, Odvjetnički ured Martinović, Čule Benz, Eurovig, Trendir, HPinvesting, Gastro Pub Gonzales i njihov kuhar Denis Ivanišević, Inova Decor, Klasični Trio, Fortuna Trade Tours,Formatico, Direkt", navodi se u saopštenju u kojem se naglašava da je. njihova podrška omogućila Lani da ostvari svoj puni potencijal i na tome su im iznimno zahvalni.

“Nikada ne odustajem kada naiđem na prepreke, uporna sam i ustrajna što god radim i čime god se bavim. Za mene, odustajanje od nečega do čega mi je stalo nikada nije opcija.Uvijek ću dati sve od sebe da sebe, svoj grad i svoju državu predstavim u najboljem svjetlu", istakla je tim povodom Lana Pudar.

Amir Gross Kabiri, predsjednik M.T. Abraham Group, izjavio je da im je bila čast prirediti ovu gala večeru u čast Lane Pudar.

"Njezin trud i odlučnost nadahnadahnjuju nas sve i moramo je podržati na njenom putu do uspjeha. Ova večer bila je potvrda snage mladih talenata i važnosti podržavanja naše mladeži u njihovoj potrazi za izvrsnošću."M.T. Abraham Group je predana davanju potpore mladim, talentiranim sportašima u njihovoj  potrazi za uspjehom i ponosna je što je dio Laninog putovanja", istakao je on.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije