Društvo

Godišnjak maturanata od danas na kioscima "Minutice"

Godišnjak maturanata od danas na kioscima "Minutice"
Godišnjak maturanata od danas na kioscima "Minutice"

BANJALUKA - Godišnjak maturanata generacije 2016/2017, specijalno izdanje "Nezavisnih novina" u kojem se nalaze fotografije banjalučkih maturanata, kao i spiskovi s imenima svih učenika po odjeljenjima, od danas će biti u prodaji na kioscima "Minutice".

U Godišnjaku se nalaze priče maturanata o školovanju u srednjoj školi, kao i ono čega će se najviše sjećati, šta će im najviše nedostajati, ali i šta su im budući planovi nakon što su završili srednju školu.

Osim toga, u njemu se, kao i prošle godine, nalaze istorijati svih srednjih škola, tako da budući učenici mogu saznati zanimljive podatke o obrazovnoj ustanovi koju žele upisati.

Ovaj Godišnjak je poput spomenara, i uspomena je na najljepše đačko doba, koje će maturanti čuvati kao podsjetnik koji će moći prelistati kad god to požele.

Jednog dana ovaj spomenar će sigurno pokazivati i svojoj djeci, novim prijateljima, radnim kolegama i poznanicima i pričati o školskim danima, profesorima, anegdotama, ali i savjetima koje su dobili.

"Nezavisne novine" maturantima žele sve najbolje u životu, da upišu željene fakultete i da se što prije zaposle u svojoj struci, kao i da se uspješno ostvare na svim životnim poljima.

Školama želimo da im i buduće generacije maturanata budu kao i ova: vrijedna ponosa i naučena pravim vrijednostima.

"Nezavisne novine" na maturama

Kao i prošle godine, i ove će naši novinari pratiti svaku maturu posebno. Tako da će naši čitaoci utiske učenika, profesora, direktora i roditelja nakon proslava moći pročitati u "Nezavisnim novinama".

Već u vikend izdanju čitaoci će moći pročitati kako je protekla proslava mature Medicinske škole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije