Društvo

Hemofarm izdvaja dio sredstava od prodaje probiotika za podršku porodilištima u BiH

Hemofarm izdvaja dio sredstava od prodaje probiotika za podršku porodilištima u BiH
Foto: Ustupljena fotografija | Hemofarm izdvaja dio sredstava od prodaje probiotika za podršku porodilištima u BiH
Promocija

BANJALUKA - Kompanija Hemofarm nastavlja akciju "Superheroji" u okviru koje će se do kraja oktobra dio sredstava od prodaje Hemofarmovih probiotika izdvajati za podršku porodilištima u BiH.

"Kao domaća kompanija nastojimo da pomažemo zajednici, a kroz priču koju pričaju Hemofarmovi superheroji, zajedno sa građanima pomažemo zdravstvenim ustanovama u zemlji. Cilj ove akcije jeste da našim porodilištima obezbijedimo neophodnu opremu kako bi naši najmlađi, ali i zdravstveni radnici imali što kvalitetnije uslove za boravak i rad. Važno je da budemo superheroji jedni za druge. Zahvaljujem se našim sugrađanima na podršci koju nam pružaju i što biraju naše probiotike čime pomažu ovu humanu akciju, jer zajedno radimo prave stvari. Jednom superheroj, uvijek superheroj", rekao je Saša Urošević, direktor Hemofarma u BiH. 

Hemofarm je pokrenuo akciju "Superheroji maske nose ispod očiju" u novembru 2020. godine i do danas je obezbijeđena pomoć u zaštitnoj i medicinskoj opremi za 24 zdravstvene u BiH ustanove u BiH ukupne vrijednosti 125.000 KM.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije