Društvo

"Horeca RS" poziva da se priključite projektu "Obrok za naše heroje"

"Horeca RS" poziva da se priključite projektu "Obrok za naše heroje"
Foto: N.N. | "Horeca RS" poziva da se priključite projektu "Obrok za naše heroje"

Udruženje "Horeca RS" je realizovalo projekat "Obrok za naše heroje" na osnovu ideje predsjednika Udruženja Dalibora Šajića kao i svih članova Upravnog odbora Udruženja. U okviru ovog projekta banjalučki ugostitelji snabdijevaju medicinske radnike koji najdirektnije učestvuju u borbi protiv virusa COVID-19.

Udruženje poslodavaca ugostiteljstva i turizma "Horeca RS" poziva zainteresovane da se priključite projektu "Obrok za naše heroje" u okviru kojeg ovo udruženje obezbjeđuje obrok za medicinske radnike u banjalučkom domu zdravlja i Infektivne klinike na Paprikovcu, a koji najneposrednije pružaju medicinsku pomoć građanima oboljelim od virusa COVID-19.

U akciju se svi mogu uključiti tako što će donirati određeni broj obroka koji bi bili dostavljeni medicinskim radnicima u ARI/COVID ambulantama. Broj oboka i dužinu učešća u akciji određuje sam donator.

"'Horeca RS' preuzima na sebe poslove koordinacije i

organizacije dostave kao i promocije vašeg učešća u projektu putem svojih komunikacijskih kanala.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete u ovom društveno odgovornom projektu, molimo

da se javite koordinatoru projekta dr Draganu Dakiću na Viber broj telefona 066/082-082 ili putem email-a: [email protected]", kažu iz ovog udruženja.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije