Društvo

IT akademije poklanjaju 20 besplatnih školovanja iz oblasti biznisa i IT-ja osobama sa invaliditetom

IT akademije poklanjaju 20 besplatnih školovanja iz oblasti biznisa i IT-ja osobama sa invaliditetom
Foto: Promo | IT akademije poklanjaju 20 besplatnih školovanja iz oblasti biznisa i IT-ja osobama sa invaliditetom

ITAcademy, BusinessAcademy i InternetAcademy poklanjaju 20 besplatnih školovanja iz oblasti biznisa i IT-ja osobama sa invaliditetom.

Kompanija LINKgroup, kao društveno odgovorna kompanija, svake godine jedan dio besplatnih školovanja, koja se realizuju online, putem Platforme za učenje na daljinu, dodjeljuje osobama sa invaliditetom.

I ove godine raspisan je konkurs za finansijsku podršku, a rok za prijavljivanje za sve zainteresovane je 31. oktobar. 

Besplatna školovanja, njih ukupno 20, dodjeljuju se za programe na tri obrazovne ustanove: ITAcademy, BusinessAcademy i InternetAcademy, i to u četiri države: u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Rumuniji i Moldaviji. Ovaj program finansijske podrške ima ukupnu vrijednost veću od 50.000 eura. 

Cilj konkursa je da se osobama sa invaliditetom obezbijedi mogućnost sticanja praktičnih znanja iz oblasti biznisa, interneta i informacionih tehnologija, koja će im omogućiti da budu konkurentniji na tržištu rada i da postanu prvi izbor poslodavca za mnoga zanimanja koja donosi savremeno poslovanje. Dobitnici će dobiti pravo da izaberu neki od jednogodišnjih programa na jednoj od ove tri ustanove i da ga pohađaju online preko savremene Distance Learning platforme za učenje na daljinu. 

Konkurs za ovogodišnje programe finansijske podrške je u toku

Prijavu i kompletnu zdravstvenu dokumentaciju, kao i motivaciono pismo, svi zainteresovani kandidati treba da pošalju na sljedeću email adresu: [email protected]. Potrebno je da objasne zašto su baš oni idealni kandidati za ovaj vid finansijske podrške, odnosno kako planiraju da stečeno znanje primjene u svojoj karijeri. Više informacija o načinu prijave i šta je sve potrebno priložiti možete pronaći OVDJE.

Dobitnici ovogodišnjih besplatnih školovanja bit će objavljeni 6. novembra. 

Društveno odgovorno poslovanje kao jedan od primarnih ciljeva kompanije LINKgroup .

Unaprijeđenjem obrazovanja kompanija LINKgroup nastoji da pokaže odgovornost prema cjelokupnom društvu u kome posluje. Zato ova kompanija redovno organizuje niz humanitarnih akcija i projekata čiji je cilj da pomognu u razvoju mladih IT stručnjaka i stručnjaka u oblasti internet i savremenog poslovanja. 

Među tim humanitarnim akcijama je i pomenuti program finansijske podrške za osobe sa invaliditetom, ali i dodjeljivanje najsavremenijeg IT školovanja za đake generacije, programi finansijske podrške za talente kroz LINK LEARNING FOUNDATIONS, dodjeljivanje besplatnih IT kurseva za maturante i još mnogo toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije