Društvo

ITAcademy, BusinessAcademy i InternetAcademy i ove godine pomažu osobe sa invaliditetom

ITAcademy, BusinessAcademy i InternetAcademy i ove godine pomažu osobe sa invaliditetom
Foto: Ustupljena fotografija | ITAcademy, BusinessAcademy i InternetAcademy poklanjaju 20 besplatnih školovanja

Kompanija LINKgroup, kao društveno odgovorna kompanija, svake godine jedan dio besplatnih školovanja, koja se realizuju onlajn, putem Platforme za učenje na daljinu, dodjeljuje osobama sa invaliditetom.

I ove godine raspisan je konkurs za finansijsku podršku, a rok za prijavljivanje za sve zainteresovane je 31. oktobar.

Besplatna školovanja, njih ukupno 20, dodjeljuju se za programe na tri obrazovne ustanove: ITAcademy, BusinessAcademy i InternetAcademy, i to u 4 države: u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Rumuniji i Moldaviji. Ovaj program finansijske podrške ima ukupnu vrijednost od oko 40.000 eura.

Cilj konkursa je da se osobama sa invaliditetom obezbijedi mogućnost sticanja praktičnih znanja iz oblasti biznisa, interneta i informacionih tehnologija, koja će im omogućiti da budu konkurentniji na tržištu rada i da postanu prvi izbor poslodavca za mnoga zanimanja koja donosi savremeno poslovanje. Dobitnici će dobiti pravo da izaberu neki od jednogodišnjih programa na jednoj od ove tri ustanove i da ga pohađaju onlajn preko savremene Distance Learning platforme za učenje na daljinu.

Konkurs za ovogodišnje programe finansijske podrške je u toku

Prijavu i kompletnu zdravstvenu dokumentaciju, kao i motivaciono pismo, svi zainteresovani kandidati treba da pošalju na sljedeću imejl-adresu: [email protected]. Potrebno je da objasne zašto su baš oni idealni kandidati za ovaj vid finansijske podrške, odnosno kako planiraju da stečeno znanje primjene u svojoj karijeri. Više informacija o načinu prijave i šta je sve potrebno da se priloži pronađite OVDJE.

Dobitnici ovogodišnjih besplatnih školovanja biće objavljeni do 7. novembra.

Društveno odgovorno poslovanje jedan od primarnih ciljeva kompanije LINKgroup

Unaprijeđenjem obrazovanja kompanija LINKgroup nastoji da pokaže odgovornost prema cjelokupnom društvu u kome posluje. Zato ova kompanija redovno organizuje niz humanitarnih akcija i projekata čiji je cilj da pomognu u razvoju mladih IT stručnjaka i stručnjaka u oblasti internet i savremenog poslovanja.

Među tim humanitarnim akcijama je i pomenuti program finansijske podrške za osobe sa invaliditetom, ali i dodjeljivanje najsavremenijeg IT školovanja za đake generacije, programi finansijske podrške za talente kroz LINK LEARNING FOUNDATIONS, dodjeljivanje besplatnih IT kurseva za maturante i još mnogo toga.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije