Društvo

Inđić: Žene u politici donose novu snagu

Inđić: Žene u politici donose novu snagu
Inđić: Žene u politici donose novu snagu
N.N.

BANJALUKA - U konstantnoj za veću ravnopravnost treba da se promovišu uspjesi žena, rekla je danas potpredsjednica Mladih socijaldemokrata Tatjana Inđić.

"U konstantnoj I sveobuhvanoj borbi za ravnopravnost treba da paralelno promovišemo uspjehe žena i borimo se protiv stereotipa i predrasuda. Nije istina da žene nemaju snage da pariraju muškarcima na političkoj sceni, da nisu ubjedljive u predizbornim nastupima i da nemaju šanse na listama pored muškaraca", rekla je Inđićeva koja članica Izvšnog odbora Glavnog odbora SNSD-a

Ona je  povodom 8.marta - Međunarodnog dana žena, istakla da žene na javnim funkcijama šalju poruku da postoji prosor i podrška ženama.

"Pozicije i broj žena na javnim funkcijama u Srpskoj, počevši od predsjednice Vlade, poslanica i delegatkinja pa do žena na funkcijama u preduzećima, šalje snažnu poruku svim našim ženama u Srpskoj da postoji za žene prostor i podrška. Ono što je za žene u politici često limitirajući faktor, jeste njihova samokritičnost, sklonost da preispituju svoje odluke. To znači da žena razmišlja,"važe" i da tri puta mjeri prije nego odsiječe", naglasila je Inđićeva, za ‘’SNSD.info’’.

Inđićeva je zaključila da žene u politici donose novu snagu.

"Vjerujem da će žene u politici donijeti novu snagu, da će njihova sklonost ka preispitivanju odluka uroditi najboljim rezultatima za Republiku Srpsku. Ovo je ujedno i moj poziv svim ženama da se uključe u politiku i da se bore za realizaciju ideja koje imaju. Lično poznajem veliki broj žena, koje imaju lavovsko srce i brilijantan um. Očekujem ih na političkoj sceni, ne samo zbog ravnopravnosti, nego zbog napretka našeg društva", istakla je na kraju Inđić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije