Društvo

Istočno Novo Sarajevo: Zloupotreba karata obustavila besplatno skijanje

Istočno Novo Sarajevo: Zloupotreba karata obustavila besplatno skijanje
Foto: Ilustracija | Istočno Novo Sarajevo: Zbog zloupotrebe karaat obustavljeno besplatno skijanje

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Primjena ugovora o besplatnom korištenju skijališta, koji je sklopljen sa Olimpijskim centrom "Jahorina", obustavljena je od srijede, 19. februara, zbog zloupotreba ski-karata, saopšteno je iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

U saopštenju je navedeno da je primjena ovog ugovora obustavljena jer su ovlašteni kontrolori Olimpijskog centra "Jahorina" uočili da su pojedini građani zloupotrebljavali ski-karte, na šta, kako je navedeno, opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo nije mogla uticati.

"Zloupotreba od nekoliko pojedinaca u periodu od 10. do 15. februara, dovela je do prekida dosadašnje uspješne saradnje između Olimpijskog centra i opštine Istočno Novo Sarajevo, nauštrb građana koji su savjesno koristili usluge programa", navedeno je u saopštenju.

Ugovor koji djeci sa područja grada Istočno Sarajevo omogućava besplatno skijanje potpisan je 2. januara na Jahorini.

Sporazum je sa predstavnicima šest gradskih opština potpisao direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić u prisustvu premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i gradonačelnika Istočnog Sarajeva Nenada Vukovića.

Ljevnaić je tada rekao da je prošle godine mogućnost besplatnog skijanja iskoristilo više od 16.500 djece sa područja Istočnog Sarajeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije