Društvo

Jack Daniel's na "Floor No. 7" priredio zabavu u Sarajevu

Jack Daniel's na "Floor No. 7" priredio zabavu u Sarajevu
Foto: N.N. | Jack Daniel's na "Floor No. 7" priredio zabavu u Sarajevu

Najglamuroznija sarajevska sedmica, najbolje je vrijeme za uživanje u vrhunskim okusim,a Jack Daniel's ide korak dalje. Svojim fanovima priredio je nezaboravna zalazak sunca uz užitak za nepce.

Floor No.7, event na krovu zgrade u centru Sarajeva okupio je prijatelje najpoznatijeg svjetskog  viskija. Samom eventu, dan prije je prethodio Masterclass sa Filipom Pletešem, Regionalnim brand advocacy managerom za Jack Daniel's. Filip je okupljenim gostima otkrio tajne najpoznatije destilarije iz Tenesija, ali i koje su najbolje kombinacije hrane i viskija.

Otkrivanje tajni Jacka Daniela nastavilo se i na krovu sljedećeg dana. Gosti su imali priliku kušati najbolje iz bogate palete Jack Daniels viskija, ali i uživati u vrhunskim koktelima. Nazdravljanja nije nedostajalo, a goste je dodatno rasplesao DJ set i Zlatan Karić sa bendom, a gosti su svoje uspomene mogli prenijeti na još jedan neobičan način. Naime Jack sandučić, primao je ispunjene čestitke čitavu noć a pred Jack timom je da ih pošalje na adrese.

"Najužurbanija sarajevska sedmica savršena je prilika da se ponovo sretnemo sa prijateljima, steknemo nove i skupa nazdravimo na nešto neuobičajnijem mjestu u glavnom gradu. Kroz druženje, masterclass uz čašu najpoznatijeg viskija na svijetu, željeli smo ispričati priču o svemu onome što Jack Danile's čini najprepoznatljivijim i najpoznatijem viskijem na svijetu. Misterija Jacka Danilesa, nikada neće biti do kraja otkrivena, a mi smo željeli zvanicama samo malo odškrinuti vrata u neobičan svijet Jack Daniles svijeta", poručili su iz Jack tima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije