Društvo

Jahorinske čestitke za zlatiborsku gondolu

Jahorinske čestitke za zlatiborsku gondolu
Foto: N.N. | Jahorinske čestitke za zlatiborsku gondolu

Juče je na Zlatiboru, prijateljskoj planini Jahorine, svečano, uz prisustvo najviših zvanica, otvorena najduža Gondola u regionu, dužine čak devet kilometara.

Na poziv organizatora, JP Gold Gondola, na čelu sa Bojanom Božanić, prisustvovao je direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić i tom prilikom izjavio:

"Zlatibor i Tornik za mene predstavljaju najljepše predjele naše zemlje, tu sam proveo dosta vremena i radeći i uživajući, veoma sam ponosan na moje kolege i prijatelje Bojanu Božanić i predsjednika opštine Ćajetina Milana Stamatovića, koji su uspeli da ovako značajan i veliki projekat privedu kraju.

Upućujem im najiskrenije čestitike za ovaj poduhvat i želim im sreću u daljem radu. Prije par godina bio sam i na postavljanju kamena temeljca i jako mi je drago što sam prisustvovao i svečanom otvaranju ovog istorijskog projekta za cijelu Srbiju.  Siguran sam da je od presudnog značaja bila podrška i pomoć Predsjednika Republike Srbije, gospodina Aleksandra Vučića, koji je i svojim prisustvom uveličao svečano otvaranje Gold Gondole i time pokazao da je veliki čovjek i da podržava velike projekte bez obzira na politiku.

Iskoristio sam priliku i uručio mu poklon, kao znak zahvalnosti za sve što radi za razvoj skijališta, planinskih destinacija i turizma u cjelini.  Kao neko ko se bavi skoro 15 godna ovom oblasti, moram da kažem, da nikada nije postojala takva opredeljenost, podrška i razumijevanje prvog čovjeka države da podigne standarde turizma u Srbiji na svjetski nivo, kojem će svi zavidjeti.

Izgradnja Zlatiborske Gondole, nije jedini projekat koji Predsjednik Srbije podržava, takođe su u toku projekti izgradnje Gondole na Kopaoniku i Gondole u Beogradu, tako da bih želio da istaknem da su ovakve aktivnosti Predsjednika Vučića odličan primjer svim državnicima kako treba podržati prave projekte. Svojim kolegama želim puno sreće u radu i izgradnji, brz završetak obje gondole i još mnogo novih projekata."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije