Društvo

Kakvo nas vrijeme očekuje u četvrtak

Kakvo nas vrijeme očekuje u četvrtak
Foto: Arhiva | Kakvo nas vrijeme očekuje u četvrtak

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ i sutra će biti nestabilno vrijeme uz kišu i pljuskove sa grmljavinom, te temperaturu do 27 stepeni Celzijusovih.

Ujutro i prije podne očekuje se smjena sunčanih i oblačnih perioda, na istoku ponegdje uz slabu kišu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sredinom dana i poslije podne na zapadu očekuje se razvoj oblaka uz kišu i pljuskove sa grmljavinom. Pljuskovi će se zatim širiti ka centralnim predjelima i istoku uglavnom u brdsko-planiskim predjelima.

Na sjeveru će biti sunčanih perioda, a pljuskovi će ove predjele zahvatiti tek uveče.

Na krajnjem jugu biće uglavnom suvo i sunčanije.

Duvaće slab i promjenljiv ili sjeverozapadni vjetar.

Jutarnja temperatura iznosiće od devet do 14, u višim predjelima od pet, a dnevna od 23 do 27, u višim predjelima od 18 stepeni Celzijusovih.

Danas u Srpskoj i FBiH preovladava umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 14.00 časova: Bjelašnica šest, Gacko, Čemerno 15, Kalinovik 17, Kneževo, Mrakovica, Foča, Han Pijesak 18, Sokolac, Sarajevo 19, Bileća, Drinić, Srebrenica 20, Mrkonjić Grad 21, Ribnik, Trebinje, Neum 22, Mostar 23, Višegrad, Rudo, Srbac 24, Banjaluka, Bijeljina, Doboj, Zvornik, Novi Grad, Prijedor 25 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije